Jocurile gratuite PlayStation Plus din martie 2022 au fost dezvaluite: Ark Survival Evolved

Jocurile gratuite PlayStation Plus din martie 2022 au fost dezvaluite: Ark Survival Evolved, Tsushima si altele | Gaming | Entertainment

Abonatii PlayStation Plus au primit o privire asupra jocurilor gratuite pentru luna martie 2022. Disponibile pentru a fi descarcate incepand cu 1 martie, jocurile gratuite includ Ghostrunner, care este un must-have pentru speedrunners. Versiunii PS5 a lui Ghostrunner i se vor alatura Ark Survival Evolved si Team Sonic Racing. Ca un bonus suplimentar, Sony ofera abonatilor PS Plus sansa de a descarca si instala Ghost of Tsushima Legends, versiunea autonoma co-op a jocului de actiune.

Este dificil sa alegi un cap de afis in aceasta luna, deoarece toate sunt jocuri destul de bune.

Ark Survival Evolved are un scor de 69% pe Metacritic. in ciuda scorului mediocru, jocul are o baza de fani hardcore.

„in acest joc de supravietuire MMO, te trezesti pe tarmul unei insule misterioase si trebuie sa te adaptezi rapid la tot ceea ce iti ofera mediul sau ostil”, se arata in descrierea oficiala.

„Culegeti resurse pentru a confectiona obiecte si a construi adaposturi si folositi echipamentul nou creat pentru a ucide, imblanzi sau inmulti dinozauri leviatan si alte creaturi care cutreiera pamantul. si nu esti singurul esuat: fa echipa cu – sau prada – sute de alti jucatori.”

Team Sonic Racing, intre timp, are un scor de 72%. Recenzentii lauda varianta co-op a genului de curse de karting, care vede doi prieteni impartind obiecte si linii de curse pentru a castiga o cursa.

„Porcul de viteza schimba adidasii pentru roti in acest racer arcade in stil competitiv si palpitant. infrunta-ti prietenii in curse multiplayer intense, concurati impreuna prin lumi uimitoare si lucrati in echipa prin partajarea de power-up-uri si boost-uri de viteza.

„Alege una dintre fetele emblematice ale francizei Sonic, care au fost impartite in trei tipuri de personaje distincte, apoi deblocheaza optiuni de personalizare a vehiculelor care schimba jocul pentru a se potrivi stilului tau de curse.”

Ghostrunner este alegerea mea, obtinand un scor impresionant de 78% pe Metacritic.

„Manuieste o lama si executa fapte uimitoare de parkour pentru a-ti croi drum in sus intr-un oras-turn megastructura in aceasta aventura intensa si rapida la persoana intai.

„Taie-ti inamicii cu o katana monomoleculara, fereste-te de gloante cu reflexele tale supraomenesti si foloseste o varietate de tehnici specializate pentru a invinge. Mecanica one-hit one-kill face ca lupta sa fie rapida si intensa. Foloseste-ti mobilitatea superioara (si punctele de control frecvente!) pentru a te angaja intr-un dans neinfricat si nesfarsit cu moartea.”

in cele din urma, Ghost of Tsushima Legends este o versiune co-op de sine statatoare a popularului joc de actiune. Acesta contine o selectie de misiuni de poveste, un mod de supravietuire si un mod competitiv mortal.

„Experienta multiplayer autonoma si cooperativa a lui Ghost of Tsushima este inspirata din povestile populare si mitologia japoneza.

” Alege din patru clase unice – Samurai, Hunter, Ronin sau Assassin – si invita-ti prietenii sau foloseste matchmaking-ul online pentru a lupta cot la cot ca legende in patru moduri de joc captivante. Faceti pereche pentru a progresa in misiunile Poveste, adunati alti trei jucatori pentru a infrunta Supravietuirea sau mergeti doi contra doi in competitia Rivali.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *