Jocurile gratuite din martie 2022 de la PlayStation Plus includ Ghost of Tsushima: Legends

Jocurile gratuite din martie 2022 de la PlayStation Plus includ Ghost of Tsushima: Legends, Ark: Survival Evolved, si multe altele

Jocurile gratuite PlayStation Plus pentru luna martie au fost anuntate. Jucatorii vor primi patru jocuri gratuite luna viitoare, ca parte a abonamentului lor. Trei dintre cele patru titluri sunt disponibile pentru jucatorii PlayStation 4, in timp ce un titlu va fi disponibil gratuit doar pe PlayStation 5. Cele patru titluri PS Plus vor putea fi descarcate incepand cu 1 martie. Luna viitoare, abonatii PlayStation Plus vor avea acces gratuit la Ghost of Tsushima: Legends, Ark: Survival Evolved, Ghostrunner si Team Sonic Racing.

Sony a anuntat pe PlayStation Blog lista de jocuri gratuite care vor fi disponibile pentru PS Plus, pe care jucatorii le vor putea descarca incepand cu 1 martie. Potrivit Sony, abonatii PlayStation Plus vor putea descarca aceste jocuri gratuit pana pe 4 aprilie.

Ghost of Tsushima: Legends

Posesorii de PS4 si PS5 vor putea descarca atat Ghost of Tsushima: Legends ca parte a abonamentului PS Plus in cadrul abonamentului PS Plus de luna viitoare, oferindu-le acces la titlul multiplayer co-op independent Ghost of Tsushima. Jocul ofera diferite moduri de joc, inclusiv Survival, Story si Rivals. Jucatorii vor trebui sa aleaga din patru clase unice – Samurai, Hunter, Ronin sau Assassin inainte de a face echipa cu prietenii lor. Cu toate acestea, Ghost of Tsushima: Legends nu va fi disponibil pentru utilizatorii care detin deja o copie digitala a jocului Ghost of Tsushima: Director’s Cut, potrivit Sony.

Ark: Survival Evolved

Acest joc de supravietuire in masa multiplayer online (MMO) va fi disponibil pentru posesorii de PS4 in luna martie. Jucatorii se vor gasi blocati pe o insula si trebuie sa invete rapid sa se adapteze daca vor sa supravietuiasca. Acest lucru implica sarcini precum recoltarea de resurse, construirea de adaposturi si, in cele din urma, uciderea, imblanzirea sau reproducerea creaturilor de pe insula – inclusiv dinozauri leviatan. Jucatorii se pot lupta cu alti jucatori sau pot face echipa cu acestia pentru a-i infrunta pe altii in acest joc multiplayer.

Ghostrunner

Jocul de aventura la persoana intai Ghostrunner va fi disponibil pentru posesorii de PS5 doar in luna martie, potrivit Sony. Jucatorii trebuie sa ia in mana o katana monomoleculara si sa se fereasca de gloante, sa faca figuri de parkour si sa taie in felii inamicii lor pentru a supravietui. Lupta va fi intensa, datorita mecanicii one-hit one-kill, ceea ce inseamna ca jucatorii vor trebui sa fie iuti de picior in timp ce joaca Ghostrunner, in timp ce dezvoltatorii Slipgate Ironworks si One More Level s-au asigurat ca au adaugat suficiente puncte de control in joc.

Echipa Sonic Racing

Singurul titlu de curse de pe aceasta lista, Team Sonic Racing va fi disponibil pentru descarcare pentru posesorii de PS4 in luna martie. Jucatorii se pot urca in acest joc de curse in stil arcade si se pot confrunta cu prietenii in timp ce se intrec in diferite lumi. Titlul de gaming le permite jucatorilor sa isi personalizeze vehiculele in functie de stilul lor de curse. Team Sonic Racing le permite jucatorilor sa joace ca unul dintre personajele populare Sonic si sa colaboreze prin partajarea resurselor, cum ar fi power ups si boost-uri de viteza.

Linia PS Plus din februarie a inclus titluri precum EA Sports UFC 4, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, si Planet Coaster: Console Edition. Sony le reaminteste acum abonatilor ca au timp pana luni, 28 februarie, sa descarce gratuit linia PS Plus din februarie.

Abonamentele PlayStation Plus sunt disponibile in India la 499 de rupii pentru o luna, 1.199 de rupii pentru trei luni si 2.999 de rupii pentru 12 luni.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *