Jocurile de noroc vor domina viitorul povestirii

Jocurile de noroc vor domina viitorul povestirii, Avengers: Endgame

Liderii din industria jocurilor au vorbit indelung despre faptul ca jocurile video sunt metaversul original, ceea ce este destul de convenabil pentru industria jocurilor. Dar acum Avengers: Joe Russo, regizorul Endgame, este de acord ca, daca metaversul se va realiza, jocurile vor fi liderul.

„Cred ca revolutia vine din partea jocurilor, pentru ca acolo se afla tehnologia”, spune Russo intr-o conversatie cu directorul de creatie al Epic Games, Donald Mustard, in cadrul summitului anual DICE.

in cadrul unei conferinte intitulate „The Future of Media: World Building and Universe Expansion”, cei doi au vorbit pe larg despre viitorul tehnologiei, in special in domeniul media si al povestirii. Russo, in special, este convins ca „Viitorul va fi virtual”.

Russo spune ca tehnologia pentru viitorul povestirii se afla in industria jocurilor, nu in cea a filmului, afirmand ca „studiourile de film traditionale nu inteleg [tehnologia] si nici nu face parte din planul lor de afaceri sa curete tehnologia, sa o gazduiasca, sa plateasca pentru ea, sa plateasca pentru dezvoltarea ei, sa o pastreze”.

Mai tarziu, in cadrul discutiei, Russo dubleaza declaratiile si spune: „in opinia mea, este o companie de jocuri care va fi cea mai puternica companie de divertisment din lume”. De asemenea, Russo a ironizat companiile de tehnologie precum Meta, fostul Facebook, spunand ca jocurile de noroc vor „trage lumea inainte intr-un mod in care Facebook nu poate face acest lucru”. Ei au distrus lumea, iar acum vor crea un Metaverse in care vom putea evada cu totii”.

Metaversul a fost un subiect popular la summitul DICE din acest an. Vorbitorul principal, Laura Miele, COO al EA, a vorbit, de asemenea, despre metavers si despre faptul ca este nevoie de „o anumita ordine mondiala si nicio industrie nu o poate face mai bine decat a noastra”.

intr-un interviu acordat podcastului Sway, Phil Spencer, seful Xbox, a declarat ca metaversul tehnologic este „o extensie a ceea ce a facut gamingul” si ca o intreaga generatie de oameni a crescut prin intermediul conexiunilor sociale create in jocurile video.

in timp ce acesta a fost un subiect de discutie popular in randul directorilor de jocuri, sa auzi un cineast precum Joe Russo ca este de acord este cu siguranta un avantaj pentru pretentia industriei jocurilor de a conduce domeniul spre metavers.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *