Jocuri PS Plus 2022 din martie PS Plus pentru PlayStation 4 posibil sa fi fost dezvaluite

Jocuri PS Plus 2022 din martie PS Plus pentru PlayStation 4 posibil sa fi fost dezvaluite

Jocurile PS Plus gratuite de luna viitoare pentru PlayStation 4 s-ar putea sa fi scapat partial inainte de un anunt oficial.

„Informatia” provine din nou de la credibilul leaker francez de oferte „billbil kun”, care a postat un mesaj oarecum criptic pe site-ul de oferte Dealabs.com chiar acum. in mesajul sau, leaker-ul pare sa sugereze ca Team Sonic Racing si Ark: Survival Evolved din 2019 vor fi adaugate in curand la serviciul de abonament al Sony.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 ar putea face parte din ofertele PS Plus de la Sony din septembrie 2021 – zvonuri

„M-am interesat recent de Ark Survival Evolved si Team Sonic Racing si inca vreau sa le cumpar pentru a le juca pe PS5”, a scris el pe Dealabs. „stiind ca nu prea am bani, chiar ezit sa le cumpar. Dar hei, pana la urma, poate ca voi astepta pana la inceputul lunii viitoare.”

Desi aceasta nu este o confirmare directa a faptului ca aceste titluri fac parte din linia PS Plus din luna martie, „billbil kun” are un palmares solid atunci cand vine vorba de scurgeri de jocuri PS Plus inainte de anuntul lor oficial.

Team Sonic Racing

Team Sonic Racing combina cele mai bune elemente de arcade si curse rapide in stil competitiv. infrunta-ti prietenii in curse multiplayer intense, concurati impreuna prin lumi uimitoare si lucrati in echipa prin partajarea de power-up-uri si boost-uri de viteza. Preia controlul asupra stilului tau de curse – Alege din 3 tipuri de personaje distincte si deblocheaza optiuni de personalizare a vehiculelor care schimba jocul pentru a se potrivi stilului tau de curse.

Echipeaza-te. Speed Up. – Curse in echipa la viteza Sonic!

Ark: Supravietuire evoluata

Blocat pe tarmul unei insule misterioase, trebuie sa inveti sa supravietuiesti. Foloseste-ti viclenia pentru a ucide sau imblanzi creaturile primordiale care cutreiera pamantul si intalneste-te cu alti jucatori pentru a supravietui, domina… si scapa!

Sony va anunta probabil noile jocuri PS Plus pentru luna viitoare in cursul acestei saptamani. Actualele jocuri PS Plus gratuite pentru luna februarie includ UFC 4, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure, si Planet Coaster: Console Edition.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *