Jocul Peaky Blinders VR va fi autentic pentru serial

Jocul Peaky Blinders VR va fi autentic pentru serial, promite dezvoltatorul

Peaky Blinders: The King’s Ransom va ajunge in cursul acestui an pe platformele VR, relatand povestea unui criminal condamnat la moarte care scapa cu greu de plutonul de executie si care isi gaseste un aliat in Tommy si Arthur Shelby. Cu cel de-al saselea si ultimul sezon al serialului care va avea premiera la sfarsitul acestei luni, GameSpot a vorbit cu dezvoltatorul Maze Theory despre adaptarea unei francize atat de aclamate – si despre cum se simte ca o piesa naturala a acesteia.

Mai degraba decat sa mearga pe varful picioarelor in jurul unor povesti care s-au intamplat in timpul unui anumit sezon al serialului, Maze Theory a ales sa stabileasca Peaky Blinders intre sezoanele 4 si 5 – in 1928, chiar inainte de ascensiunea liderului fascist britanic Oswald Mosley. Prin utilizarea intervalului dintre sezoane, povestea a putut exista mai bine de una singura, adaugandu-se in acelasi timp la canonul existent al Peaky Blinders.

„Am vrut cu adevarat sa facem o poveste pe care sa o simtim ca fiind adevarata si autentica, dar care sa fie si originala”, a declarat Russ Harding, seful studioului, Russ Harding. „si am simtit ca existau niste perioade interesante intre [seriale] care ne-ar permite sa facem mai multa explorare cu echipa de [producatori executivi] Caryn Mandabach si Steven Knight.”

Avand o experienta anterioara cu adaptari ale jocului Doctor Who de la TV la VR, Maze Theory a stiut sa ii asigure pe Knight si echipa sa de creatie ca va aborda materialul cu respect pentru autenticitate. A fost mai usor de cat de mult au iubit dezvoltatorii jocului lumea si au vrut sa fie in ea – desi bazat pe Birmingham si Londra reale, serialul este inca in mare parte fictiv. Aceasta le permite scenaristilor serialului sa se joace cu figuri istorice precum Mosley care interactioneaza cu familia Shelby, iar relatia lui Winston Churchill cu Tommy va fi explorata in The King’s Ransom.

Daca putem, o facem!

Autenticitatea se extinde la distributie, actorul principal Cillian Murphy revenind in rolul lui Tommy Shelby, caruia i se alatura Paul Anderson, care se intoarce in rolul lui Arthur Shelby. Anderson a facut si el o captura de performanta completa pentru rolul sau, despre care Harding a spus ca va fi foarte important in The King’s Ransom. Un actor care, din pacate, nu s-a putut intoarce a fost Helen McCrory, care a decedat chiar cand actorii incepusera sa participe. Personajul ei, Polly, va fi totusi prezent in The King’s Ransom, desi prin intermediul unui alt actor care nu a incercat sa copieze interpretarea lui McCrory.

Peaky Blinders: The King’s Ransom este planificat in prezent pentru o lansare in 2022, desi nu a fost stabilita o fereastra mai restransa. Cel de-al saselea si ultimul sezon al serialului are premiera prin intermediul BBC pe 27 februarie si va ajunge pe Netflix la o data ulterioara, iar filmul va incepe sa fie filmat in 2023.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *