Jocul horror infiorator Martha is Dead va fi modificat pe PlayStation
|

Jocul horror infiorator Martha is Dead va fi modificat pe PlayStation

Foarfeca Sony este la munca?

Au trecut multe zile si nopti de cand am scris pentru prima data despre LKA’s Martha is Dead, dar titlul horror cu aspect din ce in ce mai sinistru isi va pune in sfarsit amprenta asupra sufletelor si creierelor saptamana viitoare, cand va sosi oficial, pe 25 februarie, pe PlayStation, Xbox si PC. Unul dintre aceste lucruri, insa, este diferit de celalalt.

Studioul a informat agentiile de stiri ca versiunea de PlayStation a Martha is Dead va avea secvente „modificate”, anumite sectiuni ale horror-ului de epoca fiind imposibil de jucat. imi repugna sa folosesc cuvantul „cenzurat”, deoarece formularea vaga a celor de la LKA pare pentru a sugera ca scenele vor ramane intacte, dar vor fi schimbate, ceea ce implica oarecum faptul ca controlul/agentia jucatorului va fi eliminata din segmentele in cauza.

La sfarsitul saptamanii trecute, o secventa deosebit de macabra din Martha is Dead a circulat pe retelele de socializare. Nu am de gand sa descriu secventa din motive de spoiler, dar a fost destul de macabra. Poate ca Sony s-a cam racit la ideea ca jucatorii sa aiba control direct asupra unor astfel de secvente si, ca atare, a cerut aceste schimbari. Aceasta este o pura speculatie din partea mea, in orice privinta. Editiile pentru PC si Xbox ale jocului Martha is Dead vor fi nu prezenta scenele modificate mentionate mai sus.

Amplasat la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Martha is Dead urmareste povestea unei tinere care calatoreste in Italia pentru a recupera trupul profanat al surorii sale, care a fost gasit, inecat si fara viata, pe o plaja izolata. Folosind orori psihologice si fizice, aventura LKA se anunta a fi o experienta extrem de sumbra si infricosatoare. Mai putin emotiile de popcorn ale unui Until Dawn... Ceva cu totul mai sinistru.

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *