Jocul de groaza Agony Unrated lipseste din bibliotecile jucatorilor de pe Steam

Jocul de groaza Agony Unrated lipseste din bibliotecile jucatorilor de pe Steam

Joc de groaza pentru adulti cu fantezie intunecata, Agony Unrated, a disparut in mod misterios din bibliotecile jucatorilor de pe Steam.

Dupa cum a raportat PC Gamer, Agony Unrated – versiunea pentru adulti a jocului Agony – a fost eliminata de pe Steam si, in acest moment, pagina de magazin a jocului nu poate fi gasita.

Dezvoltat de Madmind Studio si lansat in 2018, jocul a fost initial anulat „din motive tehnice si legale”, dar a disparut de pe Steam. Acum, dezvoltatorul a publicat o postare pe blog in care explica motivele eliminarii sale.

„Multi dintre voi ne-au contactat pentru a ne raporta ca Agony Unrated a fost eliminat din bibliotecile voastre”, se arata in postare. „Am cercetat si am aflat ca intr-adevar este asa, iar cele doua versiuni ale jocului (Agony si Agony: Unrated) au fost dezlegate de catre Steam.

„Dupa cum majoritatea dintre voi stiti, pana acum, daca ati cumparat Agony, ati primit, de asemenea, o copie a Agony Unrated in biblioteca voastra”, continua postarea. „Acesta a fost intotdeauna modul in care am intentionat sa facem acest lucru si nu s-a schimbat. Dupa cum unii dintre voi sunt, de asemenea, constienti, jocurile cu teme similare cu a noastra se pot confrunta adesea cu unele dificultati pe aceasta platforma.

„Din nefericire, inca nu stim pe deplin de ce au fost dezlegate si nu putem sa legam din nou jocurile cu ajutorul propriilor noastre instrumente, asa ca acum suntem in contact cu serviciul de asistenta Steam pentru a gasi o solutie care sa multumeasca pe toata lumea.”

Agony Unrated il urmareste pe jucator in rolul unui suflet chinuit in interiorul iadului fara amintiri din trecutul sau si, pentru a scapa din iad, jucatorul trebuie sa se intalneasca cu Zeita Rosie. Jocul are un mod de poveste si un sistem de provocare care genereaza aleatoriu niveluri pe care jucatorii trebuie sa le exploreze si sa supravietuiasca.

intre timp, Supermassive Games a inregistrat o noua marca inregistrata pentru un nou IP intitulat The Quarry.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *