Jocul de fan Spyro 4 care se face in Dreams are un nou demo si trailer

Jocul de fan Spyro 4 care se face in Dreams are un nou demo si trailer

Un Spyro 4 dezvoltat de un fan va fi lansat in acest an, dupa cum a dezvaluit un trailer pentru joc.

Numit Spyro 4: Blaze Of Glory, jocul este construit de la zero in Dreams de la Media Molecule, un titlu care le permite jucatorilor sa isi creeze propriile jocuri, muzica si filme scurte.

Versiunea fan-made a lui Spyro 4 pare sa recreeze fidel gameplay-ul trilogiei Spyro The Dragon pentru PlayStation original, deoarece acestea au fost dezvoltate de Insomniac Games.

Aceasta versiune de Spyro 4 poate fi jucata in prezent in Dreams, chiar daca nu este inca finalizata. Acest link duce la pagina oficiala a proiectului.

Scurtul sinopsis al jocului spune: „intr-un taram alternativ al dragonilor, coruptia s-a raspandit peste tot, iar acum ameninta casa lui Spyro. Acum el va trebui sa faca echipa cu un nou aliat si sa salveze ambele lumi inainte de a fi prea tarziu.”

Din trailer, se pare ca Spyro va avea cateva abilitati noi, inclusiv optiunea de a adauga alte elemente la faimoasa sa respiratie de foc. Se pare ca vantul, electricitatea si apa vor putea fi lansate si de aceasta data din gura sa.

in urma achizitiei Activision Blizzard de catre Microsoft luna trecuta, Phil Spencer, CEO-ul Microsoft Gaming, a declarat ca doreste sa reinvie vechile francize Activision Blizzard. Printre acestea se numara jocuri precum Spyro si Crash Bandicoot, intrucat Activision le detine pe ambele.

Ultima data cand cineva a auzit de Spyro intr-un joc nou a fost la Spyro: Trilogia Reignited lansata in 2018. Acesta a fost dezvoltat de Toys For Bob, care a realizat si continuarea Crash Bandicoot Crash Bandicoot 4: Este vorba despre timp.

in alta ordine de idei, potrivit unui jurnalist, God Of War: Ragnarok nu va fi amanat pana in 2023, in ciuda numarului limitat de informatii venite din partea studioului cu privire la lansarea viitorului sequel.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *