Joaca testul tehnic gratuit al MLB The Show 22s pe PS5
|

Joaca testul tehnic gratuit al MLB The Show 22s pe PS5, Xbox Series si Switch in aceasta saptamana

A fost anuntat un test tehnic pentru MLB The Show 22, invitand jucatorii din SUA si Canada sa incerce noul joc de baseball profesionist de la Sony inainte de lansare. Testul tehnic incepe joi, 17 februarie, si se va desfasura timp de aproximativ o saptamana, incheindu-se pe 23 februarie.

Testul tehnic va avea loc pe PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S si Nintendo Switch. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet, iar acest tech este deschis tuturor. Testul va putea fi descarcat gratuit de pe PlayStation Store, Microsoft Store si Nintendo eShop incepand de astazi, 16 februarie.

Jucatorii au voie sa impartaseasca gameplay si videoclipuri de la testul tehnic, dar Sony le cere utilizatorilor sa marcheze continutul cu „tech test”, deoarece jocul nu este intr-o stare finalizata. Urmariti videoclipul de mai sus pentru a afla mai multe.

MLB The Show 22 Tech Test (in engleza)

  • 17 februarie la 10 AM PT / 1 PM ET pana la 10 AM PT / 1 PM ET pe 18 februarie

Cum se descarca

  • Testul tehnic gratuit MLB The Show 22 va fi disponibil pentru toata lumea incepand cu 16 februarie din PlayStation Store, Microsoft Store si Nintendo eShop

Cerinte pentru testul tehnic MLB The Show 22

  • Testul este gratuit si deschis tuturor, dar trebuie sa aveti 18 ani sau mai mult si sa locuiti in SUA sau Canada.

Ce testeaza dezvoltatorii

  • intr-o declaratie, Sony San Diego a declarat ca isi propune sa lanseze MLB The Show 22 in cea mai „buna” stare posibila, astfel ca acest test are loc pentru a testa la stres serverele jocului, matchmaking-ul online, co-op-ul online si jocul cross-platform. Testul va ajuta, de asemenea, studioul sa adune feedback cu privire la gameplay.

MLB The Show 22 se lanseaza pe 5 aprilie, la timp pentru inceperea noului sezon MLB. La fel ca anul trecut, jocul a fost dezvoltat de Sony San Diego si va fi lansat pe mai multe platforme, inclusiv Xbox si, pentru prima data, Nintendo Switch. Fanii Xbox pot juca jocul pe Game Pass, ca parte a abonamentului lor.

MLB The Show are mai multe editii din care puteti alege, asa ca ar putea fi util sa consultati ghidul de precomanda MLB The Show 22 de la GameSpot pentru a afla mai multe informatii.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *