iti amintesti Blues Clues? Este transformat intr-un film precum Spider-Man: No Way Home

iti amintesti Blues Clues? Este transformat intr-un film precum Spider-Man: No Way Home

Un nou film Blue’s Clues urmeaza sa apara in acest an si reuneste fiecare epoca a popularului serial pentru copii.

Intitulat Blue’s Big City Adventure, filmul prezinta toate cele trei gazde Blue’s Clues: Steve, Joe si Josh. Puteti arunca o privire la toate cele trei gazde, precum si la Blue, mai jos.

Un nou film Blue’s Clues, Blue’s Big City Adventure, va fi lansat anul acesta, iar un film de lung metraj despre Baby Shark va aparea in 2023. pic.twitter.com/2Jitw4hjYr

Steve Burns a fost gazda emisiunii Blue’s Clues in timpul difuzarii sale originale, din 1996 pana in 2002. Dupa ce Burns a parasit emisiunea, Donovan Patton a preluat rolul lui Joe, care a fost gazda emisiunii pana la anularea acesteia in 2006.

Emisiunea a fost reluata in 2019 sub numele de Blue’s Clues & You!, cu Josh Dela Cruz in rolul principal. Joe si Steve sunt personaje recurente si in actuala editie a emisiunii. Au existat trei sezoane ale serialului rebotezat, cu un al patrulea sezon deja planificat.

La fel cum Spider-Man: No Way Home de anul trecut a reunit trei generatii de Spider-Man cu Tobey Maguire, Andrew Garfield si Tom Holland, acest nou film incearca, de asemenea, sa reuneasca cei trei barbati principali din istoria Blue’s Clues. Nu stim ce alte personaje din Blue’s Clues vor aparea in afara de Blue insasi, dar vom afla cand filmul va ajunge la Paramount Plus in cursul acestui an.

Paramount Plus a facut o multime de anunturi importante astazi, datorita prezentarii ViacomCBS Investor Day, inclusiv Sonic Movie 3 in dezvoltare cu un show spinoff Knuckles, un al doilea sezon al seriei TV Halo si detalii despre noul film Teenage Mutant Ninja Turtles de la Seth Rogen.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *