Interdictiile Rainbow Six Siege au totalizat aproape 170.000 in ultimele 18 luni

Interdictiile Rainbow Six Siege au totalizat aproape 170.000 in ultimele 18 luni

Ubisoft a dezvaluit cateva statistici si informatii anti-cheat in ceea ce priveste Rainbow Six Siege, inclusiv numarul total de interdictii in ultimele 18 luni.

Contul oficial de Twitter Rainbow Six Siege a detaliat totul intr-un fir de discutie, cu date de interdictie pentru joc impartite intre interdictiile BattlEye si cele de date generale, de asemenea. Din august 2020, se estimeaza ca au avut loc aproximativ 167.250 de interdictii, adica aproximativ 9.500 pe luna timp de 18 luni.

De asemenea, se adauga ca 3.114 roboti inactivi au fost interzisi si intre noiembrie si ianuarie, datele mergand pana luna trecuta (ianuarie 2022).

De asemenea, firul de discutie subliniaza faptul ca, in ultimele 18 luni, au fost oprite definitiv si cateva trucuri, cum ar fi abilitatea de a ucide instantaneu un intreg lobby, dronele care distrug meciurile si dronele care pot provoca daune in lupta corp la corp.

Ne-am angajat sa detectam si sa interzicem trisorii. Iata o privire asupra interdictiilor care au fost emise in ultimii 1,5 ani.

Pe langa acestea, am interzis si 3.114 botteri inactivi din noiembrie pana in ianuarie. pic.twitter.com/mvI6ssyJED

in ceea ce priveste rapoartele manuale si sanctiunile, Ubisoft spune ca este „in curs de a aduce un membru al echipei care va fi dedicat investigarii rapoartelor de trisare impartasite in afara jocului. Acest lucru va ajuta la prinderea trisorilor care scapa de detectii si ne va ajuta sa aflam unde in detectiile noastre trebuie sa ne concentram in continuare”.

Dezvoltatorul spune ca lucreaza, de asemenea, cu o terta parte pentru a ajuta la verificarea numerelor de telefon in joc, deoarece luna trecuta Ubisoft a anuntat ca jucatorii vor trebui sa isi asocieze numarul de telefon pentru a juca in jocurile clasate.

„Aceasta masura de securitate este menita sa ajute la incetinirea revenirii trisorilor dupa ce au fost interzisi, precum si la limitarea smurfing-ului”, a declarat compania la acea vreme.

Evenimentul Road To Six Invitational este in prezent din nou in functiune in Rainbow Six Siege in acest moment, si va fi pana pe 21 februarie.

in alta ordine de idei, Valve a interzis un oras: Skyline modder dupa ce s-a descoperit ca folosea modurile pentru a raspandi coduri malitioase.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *