inregistreaza-te acum pentru testul Nintendo Switch Sports Test (dar sa nu indraznesti sa impartasesti nimic)

inregistreaza-te acum pentru testul Nintendo Switch Sports Test (dar sa nu indraznesti sa impartasesti nimic)

Nintendo a deschis inscrierile pentru testele de joc online pentru Nintendo Switch Sports, anuntand totodata jucatorii ca le este strict interzis sa impartaseasca orice filmare.

Testul de joc online se desfasoara in acest weekend, pe 19 si 20 februarie, pentru o perioada determinata de ore in fiecare zi (vezi programul complet mai jos) si trebuie sa fii abonat la abonamentul Nintendo Switch Online pentru a intra (via Eurogamer).

Nintendo a precizat ca testul online reprezinta o versiune in curs de dezvoltare a jocului, astfel ca jucatorii ar putea intalni unele „comportamente sau erori neasteptate” in timpul jocului. in plus, datele de salvare din test nu se transfera la lansarea completa din aprilie, iar testul nu va rula pe consolele Switch Lite.

Mai mult, Nintendo a spus ca cei acceptati in test nu au voie sa impartaseasca niciun detaliu din test. Acest moment de restrictie nu este neobisnuit pentru testele de pre-lansare, dar nici nu este intotdeauna o regula. Recent, Sony a anuntat ca toti cei care participa la testul tehnic al MLB The Show 22 pot impartasi toate imaginile pe care le doresc.

Nintendo organizeaza acest test pentru a se asigura ca anumite aspecte tehnice ale jocului rezista la lansare. Jucatorii vor avea ocazia sa incerce meciuri online de tenis, bowling si Chambara in timpul testului.

Pentru a intra in testul Nintendo Switch Sports, vizitati site-urile legate mai jos pentru a incepe procesul. Acesta presupune conectarea cu contul Nintendo si rascumpararea unui cod de 16 cifre care va este furnizat.

Timpii testului Nintendo Switch Sports:

Vineri, 18 februarie

  • 7-7:45 AM PT / 10-10:45 AM ET

Sambata, 19 februarie

  • 3-3:45 AM PT / 6-6:45 AM ET
  • 11-11:45 AM PT / 2-2:45 PM ET
  • 7-7:45 PM PT / 10-10:45 PM ET

Duminica, 20 februarie

  • 3-3:45 AM PT / 6-6:45 AM ET

Jocul complet, care se va lansa pe 29 aprilie, va include, de asemenea, fotbal, volei si badminton. Golful va ajunge in joc mai tarziu in cursul anului printr-o actualizare gratuita.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.