Inelul Elden prezentat in trailerul final de prezentare generala inainte de lansare

Inelul Elden prezentat in trailerul final de prezentare generala inainte de lansare

Elden Ring de la FromSoftware este in sfarsit la doar cinci zile distanta de data de lansare. Pentru a starni si mai mult hype (de parca ar mai fi fost nevoie), editorul Bandai Namco a lansat un nou trailer de prezentare generala de sase minute si jumatate. L-am incorporat mai jos, desi va trebui sa sari pe YouTube pentru a-l viziona din cauza restrictiilor de varsta.

Cu o constructie a lumii realizata de George R.R. Martin, Elden Ring isi propune sa fie urmatoarea evolutie a formulei Soulslike cu designul sau de lume deschisa, elemente de stealth, lupta montata si stres redus pentru jucatori. Dezvoltatorii au impartasit recent cerintele oficiale de sistem pentru PC; ca un memento, am aflat anterior ca ray tracing va fi adaugat la Elden Ring la un moment dat dupa lansare. Totusi, este corect sa presupunem ca cerintele de sistem vor fi destul de mari pentru a juca cu ray tracing activat.

Cerintele oficiale de sistem pentru PC ale lui Elden Ring au fost dezvaluite; i7-8700K sau Ryzen 5 3600X, GTX 1070 sau RX Vega 56, 16 GB de RAM recomandati

NOUL RPG DE ACtIUNE FANTASY.
Ridica-te, Tarnished, si lasa-te ghidat de har pentru a brandui puterea Inelului Elden si a deveni un Lord Elden in Taramurile dintre.

– O lume vasta si plina de emotie
O lume vasta in care campurile deschise cu o varietate de situatii si temnitele uriase cu design complex si tridimensional sunt conectate fara intrerupere. Pe masura ce explorati, va asteapta bucuria de a descoperi amenintari necunoscute si coplesitoare, ceea ce duce la un sentiment ridicat de realizare.

– Creeaza-ti propriul personaj
Pe langa personalizarea aspectului personajului tau, poti combina in mod liber armele, armura si magia pe care le echipezi. iti poti dezvolta personajul in functie de stilul tau de joc, cum ar fi cresterea fortei musculare pentru a deveni un razboinic puternic sau stapanirea magiei.

– O drama epica nascuta dintr-un mit
O poveste cu mai multe straturi spusa in fragmente. O drama epica in care diferitele ganduri ale personajelor se intersecteaza in Taramurile dintre.

– Un joc online unic care te leaga liber de ceilalti
Pe langa jocul multiplayer, in care te poti conecta direct cu alti jucatori si calatori impreuna, jocul suporta un element online asincron unic care iti permite sa simti prezenta altora.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *