Inelul Elden: Cele mai bune pastraminte de ales in timpul crearii personajului

Inelul Elden: Cele mai bune pastraminte de ales in timpul crearii personajului

Elden Ring este un joc conceput cu accent pe alegerea jucatorului, iar aceasta incepe in timpul crearii personajului. Desi nu duceti lipsa de optiuni disponibile pentru a va crea reprezentarea vizuala perfecta a dumneavoastra, aceasta nu este singura decizie pe care va trebui sa o luati, deoarece va trebui sa decideti si cu ce Keepsake doriti sa incepeti jocul.

Keepsakes sunt echivalentul Cadourilor din seria Dark Souls, oferindu-ti un obiect (sau un teanc de obiecte) pe care sa-l iei cu tine la inceputul calatoriei tale. Unele dintre ele pot fi extrem de valoroase, in timp ce altele sunt considerabil mai putin valoroase. De asemenea, puteti opta sa nu luati deloc un Keepsake, daca doriti sa fiti dur, dar pentru toti ceilalti, iata care sunt optiunile si care merita luate in considerare.

Medalionul de chihlimbar purpuriu

Acest Keepsake este probabil cea mai buna alegere pentru cei mai multi jucatori, deoarece va acorda un HP crescut inca de la inceput. Veti gasi probabil talismane mai bune si mai versatile dupa cateva ore de joc, dar faptul ca puteti primi o lovitura in plus fara sa muriti se poate dovedi extrem de util in primele ore.

Runa „Lands Between

Aceasta runa poate fi folosita pentru a va acorda o cantitate decenta de rune pe care sa le cheltuiti pentru nivelare sau obiecte la inceputul jocului. in timp ce mai multe rune sunt intotdeauna placute de avut, simpla ucidere a dusmanilor va va castiga oricum o multime de ele devreme, ceea ce face ca acest Keepsake sa fie o alegere destul de slaba pentru majoritatea jucatorilor.

Poti opta sa nu iei un Keepsake.

Samanta de aur

Semintele de aur sunt folosite pentru a imbunatati permanent numarul de incarcaturi din flaconul de vindecare prin odihna la un loc de gratie si aplicarea lor. Vei obtine o multime de acestea prin explorare pe parcursul aventurii, dar acesta este unul dintre cele mai bune Keepsakes, deoarece mai multa supravietuire este intotdeauna binevenita.

Cenusa de imp cu colti

Aceste Cenusa de spirit pot fi folosite dupa obtinerea Clopotului de turnare a spiritului, oferindu-ti aliati spectrali care sa te ajute sa te feresti de dusmani. Vei obtine o multime de optiuni mai puternice in primele ore ale calatoriei tale, asa ca acest Keepsake nu este chiar o alegere grozava decat daca esti foarte intrigat de aceasta Spirit Ashes specifica.

Oala crapata

Cracked Pots sunt folosite la fabricarea obiectelor aruncabile. Ghivecele pot fi refolosite la infinit, desi nu poti mestesugi decat un singur obiect pe ghiveci la un moment dat. Totusi, aceasta nu este o alegere foarte buna pentru un Keepsake si vei obtine tone de acestea explorand si cumparandu-le de la comercianti.

Cheia Stonesword

Aceste chei sunt folosite pentru a deschide o mare varietate de zone blocate prin magie. Folosindu-le pe piedestalurile de la intrarile in aceste locatii, puteti gasi tone de comori interesante in tot The Lands Between. Vei gasi o multime de aceste chei daca explorezi temeinic lumea, dar nici sa ai una de rezerva la inceput nu strica.

Cheia Stonesword Key este o optiune viabila de Keepsake.

Creanga vrajita

Acest Keepsake iti ofera cinci obiecte consumabile capabile sa vrajeasca inamicii, ceea ce ii transforma in aliati temporari care pot lupta alaturi de tine. Totusi, nu este un obiect de inceput deosebit de util, din cauza utilizarilor limitate si a faptului ca oricum pot fi mestesugite mai tarziu in joc.

Creveti fierti

Acest Keepsake este printre cele mai proaste optiuni. iti ofera cinci obiecte consumabile care iti pot creste apararea impotriva atacurilor fizice. Acestea nu va vor dura foarte mult timp – daca va amintiti sa le folositi – asa ca poate renuntati la ele in favoarea a ceva mult mai bun.

Ghinionul lui Shabriri

Acest talisman poate fi echipat pentru a atrage inamicii la tine si a-i tine departe de prietenii tai in co-op, ceea ce il face un Keepsake solid daca intentionezi sa construiesti un personaj pentru tanking. Combina-l cu statistici mari de Vigoare si Rezistenta, armura grea si un scut mare pentru a fi cel mai bun burete de daune pentru cei pe care speri sa-i ajuti.

Ai nevoie de mai multa introducere in Elden Ring? Nu ratati sfaturile noastre pentru incepatori si ghidul nostru de clasa.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *