inalta Curte din Karnataka se opune interzicerii jocurilor de noroc online

inalta Curte din Karnataka se opune interzicerii jocurilor de noroc online

in sfarsit, o usurare pentru operatorii de jocuri de noroc online! La 14 februarie, inalta Curte din Karnataka a declarat neconstitutionale unele dintre dispozitiile Legii (de modificare) privind politia din Karnataka din 2021. Aceste legi interzic si incrimineaza activitatile de oferire si desfasurare a jocurilor de indemanare, inclusiv a jocurilor online, prin risc de bani sau in alt mod.

Luni, inalta Curte din Karnataka a anulat dispozitii din Legea (de modificare) a politiei din Karnataka din 2021, care interzic si incrimineaza jocurile de noroc si pariurile online. in octombrie 2021, guvernul statului a modificat legislatia privind politia si a notificat Legea (de modificare) a politiei din Karnataka, 2021, care interzice jocurile de noroc prin intermediul internetului si al aplicatiilor mobile.

Aceasta lege a fost pusa in vigoare de guvernul statului, care a prezentat si a adoptat proiectul de lege privind politia din Karnataka (amendament), 2021, care, printre alte modificari, a interzis „orice act de a risca bani sau orice altceva pe rezultatul necunoscut al unui eveniment, inclusiv pe un joc de indemanare”.

Citeste si: „Nu mai este nevoie de un nou proiect de lege: Free Fire Esports primeste o lovitura serioasa, deoarece guvernul indian interzice titlul dezvoltat de Garena

Acest lucru a ridicat semne de intrebare, deoarece a propus sa includa indemanarea in ceea ce anterior era doar pe un joc de noroc. Federatia All India Gaming Federation si alte forumuri au luptat cu inversunare pentru a defini diferenta dintre „jocurile de indemanare” si „jocurile de noroc”.

De asemenea, au fost exprimate ingrijorari (si respinse prompt de ministrul de interne Araga Jnanendra) cu privire la aspectul financiar al acestor legi, la modul in care legile care restrictioneaza aceasta forma de jocuri de noroc vor afecta imaginea orasului Bangalore, oras cu un avans tehnologic, precum si la faptul ca este capitala tehnologica si de pornire a tarii.

Legea de modificare a fost promulgata la 5 octombrie 2021 si a interzis pariurile sau pariurile, inclusiv sub forma de jetoane evaluate in functie de banii platiti inainte sau dupa emiterea acestora. De asemenea, a interzis moneda virtuala si transferul electronic de fonduri in legatura cu orice joc de noroc. Pedeapsa maxima pentru incalcarile prevazute de legea de modificare este inchisoarea de trei ani si o sanctiune de pana la в‚№1 lakh.

Principalul punct de disputa al petitionarilor afirma ca dispozitiile acestei noi legi interzic „in mod ilegal” activitatea „legala si legitima” a jocurilor de noroc online. Petitiile care contesta legea au sustinut ca jocurile de indemanare, indiferent daca implica sau nu riscul de a pierde bani, nu reprezinta pariuri sau pariuri si, prin urmare, nu pot fi interzise.

in timp ce a impiedicat guvernul sa ia masuri impotriva petitionarilor, hotararea instantei a dat guvernului libertatea de a adopta o lege privind jocurile de noroc online, in conformitate cu prevederile constitutionale ale tarii.

Cititi si: „in cazul in care nu se poate face nimic: Genshin Impact dezvaluie detalii pentru v2.5: Evenimentele din faza I, bannere, povesti si multe altele

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *