imbunatatirile lui Dying Light 2 pentru PC includ blur de miscare si de distanta

imbunatatirile lui Dying Light 2 pentru PC includ blur de miscare si de distanta

Techland a impartasit o serie de corectii si imbunatatiri pentru PC care au ajuns astazi in Dying Light 2 cu patch-ul 1.0.6.

Dupa ce a lansat Dying Light 2 la inceputul lunii, dezvoltatorul Techland a fost ocupat cu remedieri, deoarece un patch de prima zi a venit cu peste 1.000 de remedieri pentru joc. in ceea ce priveste aceste remedieri, echipa a spus ca remedierile pentru co-op si rascumpararea in joc au fost in capul listei.

Astazi (11 februarie), contul oficial de Twitter al Dying Light a enumerat o mana de remedieri care au ajuns in jocul de pe PC. Aceasta include setari video pentru blur de miscare si blur de distanta, o remediere a sesiunilor de cooperare care se termina intr-o bucla de moarte (desi acest lucru se poate intampla in continuare pentru unii) si un buton in ecranul de moarte care il face pe jucator sa se intoarca in interiorul zonei de misiune.

Pe langa acestea, exista imbunatatiri generale ale legaturii tastaturii si mouse-ului si optiunea de a comuta vocea din joc intre vocile localizate si cele originale. De asemenea, au fost rezolvate numeroase blocaje, alaturi de stabilitatea jocului.

Buna ziua, supravietuitori!
Patch-ul 1.0.6 pentru PC este acum live. Cu acest patch am implementat toate problemele ramase din ceea ce a fost comunicat anterior si am adaugat si cateva imbunatatiri suplimentare. pic.twitter.com/mQAn6c63Qm

Recenzia noastra pentru Dying Light 2 a fost notata cu trei stele din cinci, Jake Tucker spunand ca „o campanie de marketing promitea lumea, dar o productie impiedicata de intarzieri constante si schimbari de personal cheie a dat nastere unui joc lipsit de bucurie, caruia ii lipseste spiritul de explorare al predecesorului sau si care elimina o mare parte din bucurie”.

NME a avut recent sansa de a sta de vorba cu actorul care da voce lui Aiden Caldwell, Jonah Scott, care a vorbit despre dedicarea sa pentru acest rol si despre cum a facut ca cariera sa de zece ani sa se incheie.

„Am vrut cu adevarat sa ii impresionez pe producatorii de la Techland. Asa ca, in idiotenia sau geniul meu, oricare dintre ele, atunci cand faceam aceste eforturi in joc, ma agatam de aceasta bara si aveam microfonul in fata mea si de fapt atarnam de aceasta bara de imbracaminte avand adevarate eforturi fizice”, a spus Scott.

in alta ordine de idei, interdictiile din Rainbow Six Siege au totalizat aproape 170.000 in ultimele 18 luni, potrivit Ubisoft.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *