Iata notele patch-urilor Pokemon Brilliant Diamond si Shining Pearl 1.2.0 - Destructoid

Iata notele patch-urilor Pokemon Brilliant Diamond si Shining Pearl 1.2.0 – Destructoid

Mai multi jucatori in sala de sindicate

The Pokemon Brilliant Diamond si Shining Pearl 1.2.0 a aparut si este un patch destul de interesant daca inca mai joci. Asadar, exista trei fatete mari ale acestui patch: sa le impartim.

Prima se refera la Union Room. Acum puteti adauga pana la opt jucatori la nivel local sau online si puteti sa va fluturati cartile de antrenor sau decoratiile capsulelor. Este o modificare mica, dar binevenita in ceea ce priveste extinderea elementelor sociale ale jocului.

A doua este o functionalitate suplimentara a Colosseum-ului. Poti lupta cu reguli personalizate, cum ar fi numarul de Pokemoni prezenti sau nivelul lor, si te poti angaja in lupte simple, duble sau multiple, atat la nivel local, cat si online.

in ceea ce priveste cea de-a treia parte a patch-ului, este putin mai complicata. Iata formularea completa din patch: „Unii Pokemon dobanditi prin metode neintentionate sau modificari ilicite nu pot fi acum folositi in Link Trades sau Link Battles”. Traducere? Pokemonii glitched/duped sunt scanate si vor fi impiedicati sa intre in pool. Este ceva ce oamenii si-au dorit de ceva timp.

Pokemon Brilliant Diamond si Shining Pearl 1.2.0 note de patch-uri:

Ver. 1.2.0 (Lansat la 21 februarie 2022)

 • Functiile de la Union Room au fost extinse.
  • Numarul maxim de jucatori cu care puteti juca prin comunicare locala sau prin internet in Union Rooms a fost marit la opt. De asemenea, selectand Felicitari sau Decoratiuni de capsula, va puteti arata unul altuia cartile de antrenor sau decoratiunile de capsula.
 • A fost adaugata o functie suplimentara de lupta in Colosseum.
  • Intra in Colosseum de la etajul 2 al unui centru Pokemon pentru a te lupta cu alti jucatori folosind seturi de reguli personalizate.
  • in Colosseum, puteti seta reguli, cum ar fi numarul de Pokemon pe care sa ii trimiteti in lupta, precum si nivelurile lor, si puteti juca lupte simple, duble sau multiple prin comunicare locala sau prin internet.
 • Schimburi si batalii Pokemon
  • Unii Pokemon dobanditi prin metode neintentionate sau modificari ilicite nu pot fi acum folositi in Link Trades sau Link Battles.
 • Au fost rezolvate unele probleme pentru un gameplay mai placut.

Chris Carter

Reviews Director, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid din 2008. in cele din urma a decis sa faca pasul urmator, sa-si faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, este membru al personalului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *