Iata la ce ar trebui sa se astepte jucatorii

Iata la ce ar trebui sa se astepte jucatorii

[Saptamana aceasta Destructoid va este adus de Onmyoji. Iata o scurta nota de la sponsorul nostru].

Au trecut patru ani de conectare a lumii umane cu cea a demonilor pentru a imblanzi spiritele intr-un tinut turbulent si Onmyoji le multumeste fanilor sai loiali pentru sprijinul lor cu o multime de evenimente interesante in timpul celei de-a patra aniversari. Restabilirea echilibrului poate fi obositoare, asa ca, pentru a ajuta jucatorii sa pastreze pacea, RPG-ul mobil de la Netease ofera bunatati speciale atat in joc, cat si in afara lui, pe tot parcursul lunii.

O sfanta dezamagita si un ninja care lupta pentru dreptate

Ar trebui sa-ti tii flacara interioara inchisa in tine sau ar trebui sa dezlantui focul nesfant si sa te bucuri de gloria ta inflacarata? SSR Suzuhikohime este sfanta care, frustrata de un zeu care nu raspunde, se elibereaza din propriile lanturi pentru a dezvalui minciunile altarului. Puteti descoperi mai multe despre povestea ei in CG-ul special al personajului pe Facebook. SP Ninja Yamausagi, pe de alta parte, „se scufunda sub navetele nocturne intunecate intre vis si realitate” pentru a mentine pacea si a lupta pentru dreptate in Hei-an Kyo.

Dupa actualizarea din 23 februarie, aceasta legenda ninja poate fi obtinuta gratuit pur si simplu prin stergerea [Ninja Tricks]. Vor exista o multime de provocari si sarcini de indeplinit pentru a dobandi nu doar SP Ninja Yamausagi, ci si Ilustratii exclusive, Cadru exclusiv de eveniment si multe altele.

Invocari speciale garantate si o sansa de crestere a ratei

in timpul evenimentului One Free Summon din 23 februarie pana la 1 martie, prima Invocare Misterioasa din fiecare zi nu va consuma Amulete Misterioase. Pe de alta parte, evenimentul Fiery Chime ii va recompensa pe jucatori cu noul skin al lui Orochi, Shivering Shadow, Skill Daruma si multe altele pana pe 8 martie. in timpul evenimentului Blessed Amulet, pana pe 6 martie, jucatorii vor avea sansa de a pune mana pe o amuleta binecuvantata cu un SP/SSR ales de ei insisi. SSR Suzuhikohime are, de asemenea, un rate-up de 2,5 din fondul de invocatii.

O sarbatoare IRL si o masina a timpului in joc

O multime de skin-uri noi si reduceri exclusive sunt puse la bataie in magazinul de skin-uri cu timp limitat in timpul evenimentului. Va exista, de asemenea, o caracteristica Time Machine pentru cea de-a patra aniversare, care le permite jucatorilor sa se uite inapoi la momentele lor preferate din ultimul an si sa se lege cu unitati SSR/SP aleatorii. in plus, simpla participare la eveniment va oferi gratuit un shikigami SP/SSR aleatoriu si noul skin al lui Kagura, Graceful Serenity. Pentru o perioada limitata de timp, Onmyoji va expune, de asemenea, Seimei Ice Sculpture Works la BANKEI Ski Resort din Sapporo, Japonia, in perioada 19-20 februarie.

Daca sunteti dornici sa va alaturati la toata distractia, puteti descarca Onmyoji pe iOS App Store si pe Google Play Store pentru dispozitivele Android. Este un joc free-to-play cu achizitii in aplicatie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *