Iata cum sa urmariti liveestream-ul de stiri din Cyberpunk 2077

Iata cum sa urmariti liveestream-ul de stiri din Cyberpunk 2077

CD Projekt Red a prezentat un livestream misterios pentru Cyberpunk 2077 – daca sunteti nerabdator sa vedeti ce urmeaza pentru joc, iata cand si cum puteti urmari Cyberpunk 2077 stream.

Pe Cyberpunk 2077 stream este programat pentru mai tarziu in cursul zilei de astazi (15 februarie) si va intra in direct la ora 3PM GMT / 4PM CET/ 10AM EST.

Cand va incepe, puteti urmari livestream-ul pe contul oficial Twitch al CD Projekt Red.

in timp ce detaliile despre ce va include stream-ul sunt slabe, exista o sansa buna ca acesta sa aduca o data de lansare pentru Cyberpunk 2077 pe consolele PS5 si Xbox Series X|S.

Luna trecuta, fisierele de back-end pentru o versiune PS5 a lui Cyberpunk 2077 au fost reperate in timpul unei exploatari de date. CD Projekt Red a confirmat anterior ca isi propune sa lanseze o versiune current-gen de Cyberpunk 2077 „in primul trimestru al anului 2022”.

Cyberpunk 2077. Credit: CD Projekt RED

Cu toate acestea, livestream-ul va include probabil ceva pentru jucatorii de PC si last-gen. Acest lucru se datoreaza faptului ca CD Projekt Red a confirmat ca, alaturi de eventuala lansare pe actual-gen a lui Cyberpunk 2077, este in lucru si o „actualizare majora pentru toate platformele”.

in ceea ce priveste continutul acelei actualizari majore, detaliile au fost putine, asa ca este posibil ca acest stream viitor sa faca mai multa lumina in acest sens. in ianuarie, CD Projekt Red a negat rapoartele conform carora un patch 1.5 „soft relansare” va fi dezvaluit la mijlocul lunii februarie.

in ceea ce priveste ceea ce ar fi inclus aceasta relansare soft, un leaker a spus ca ar include lucruri precum personalizarea apartamentelor, frizerii, garaje si un sistem de loot mai bun. Desi data din acea scurgere de informatii parea sa se potriveasca, la momentul respectiv CD Projekt Red a sustinut ca informatiile „nu se potrivesc”.

in alte stiri despre jocuri, Cities: Skylines dezvoltatorul Colossal Order a publicat o declaratie in care abordeaza o recenta alarma de malware in cadrul comunitatii de modding a jocului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *