Iata cum sa te joci pe Nintendo Switch Sports in acest weekend

Iata cum sa te joci pe Nintendo Switch Sports in acest weekend

Testul de joc online pentru Nintendo Switch Sports are loc in acest weekend, asa ca iata cum sa il descarcati in avans si cand anume puteti incepe sa jucati.

O continuare spirituala a jocului Wii Sports, care vine pe Nintendo Switch pe 29 aprilie, Nintendo Switch Sports va avea un test de joc online in acest weekend (19-20 februarie) la care aproape oricine se poate inscrie de pe acum.

Pentru a va inscrie la testul de joc, pur si simplu mergeti la acest link si selectati butonul rosu „proceed!” din partea de jos a paginii. Acest lucru ar trebui sa va duca la o pagina My Nintendo care are un cod pe care il puteti rascumpara in Nintendo Switch eShop (este posibil sa vi se ceara sa va conectati la My Nintendo si/sau sa va conectati contul in prealabil).

Odata ce codul este rascumparat pe eShop, va incepe descarcarea Nintendo Switch Sports. Pornirea jocului va va permite sa creati un personaj, dar apoi va va duce la un ecran care precizeaza ca „testul de joc online nu este activ acum”, deci nu exista nicio sansa de a juca unele jocuri solo.

Pe parcursul weekend-ului din 19 si 20 februarie vor avea loc cinci sesiuni, fiecare dintre acestea durand 45 de minute. Vor fi disponibile jocuri de bowling, tenis si Chambara, dar numai impotriva unor jucatori aleatori, meciurile cu prietenii nu vor putea fi jucate.

Orele de desfasurare a testelor de joc sunt enumerate mai jos:

Sambata, 19 februarie

  • De la 3am la 3:45am GMT (10pm ET / 7pm PT)
  • De la 11am la 11:45am GMT (6am ET / 3am PT)
  • De la 19:00 la 19:45 GMT (14:00 ET / 11:00 PT)

Duminica, 20 februarie

  • De la 3am la 3:45am GMT (10pm ET / 7pm PT)
  • De la 11am la 11:45am GMT (6am ET / 3am PT)

De asemenea, Nintendo a precizat ca datele de salvare din testul de joc online nu pot fi transferate in jocul complet, ca testul de joc „poate fi incheiat fara notificare prealabila” si ca sesiunile pot fi scurtate sau prelungite fata de cele 45 de minute programate.

in alta ordine de idei, eShop-urile Nintendo 3DS si Wii U se vor inchide in urmatoarele 13 luni, iar jocurile nu vor mai putea fi cumparate incepand cu martie 2023.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *