Patch-ul Dying Light 2 1.0.6 pentru PC introduce noi setari grafice

Iata cum poti imbunatati calitatea AMD FSR in Dying Light 2

in recenzia noastra la Dying Light 2 Stay Human, am remarcat ca implementarea jocului a AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) a fost foarte neclara si nu putea fi comparata in niciun fel cu calitatea imaginii DLSS.

Utilizatorul Reddit TheHybred (care pretinde a fi un fost dezvoltator Ubisoft) a gasit totusi o modalitate de a imbunatati acest lucru prin modificarea fisierului de configurare. El observa ca Dying Light 2 Stay Human nu ofera presetul obisnuit FSR Ultra Quality, iar valoarea de sharpness este, de asemenea, setata prea jos.

Ghidul pentru incepatori Dying Light 2 Stay Human: Supravietuirea si prosperarea printre cei infectati

Pentru a schimba acest lucru, va trebui sa intrati in folderul de fisiere de configurare (%USERPROFILE%DocumentsDying Light 2outsettings), redenumiti video.scr in video.ini, deschideti-l cu Notepad si modificati urmatoarele valori.

Scale3D (0.666667) [controleaza rezolutia, 0.77 este aproximativ ceea ce ar fi calitatea ultra].

FSR (1.000000) [controleaza acuitatea FSR de la 0 la 10]

Upscaler (3) [Selecteaza ce upscaler folositi. 0 niciunul, 3 FSR]

Upscaling (3) [Controleaza ce presetare folositi. 0 performanta, 1 echilibrat, 2 calitate]

Apoi, redenumiti video.ini inapoi in video.scr. Rezultatul este un AMD FSR de calitate superioara, desi s-ar putea sa va luptati putin cu performanta. in acest caz, consultati ghidul separat Optimized Settings al lui TheHybred. Apropo, in postarea originala, TheHybred chiar a speculat ca implementarea FSR lipsita de stralucire s-ar putea datora faptului ca jocul este sponsorizat de NVIDIA, desi a recunoscut, de asemenea, ca ar putea fi doar o coincidenta.

in alte stiri despre Dying Light 2, jocul a avut o lansare excelenta din punct de vedere comercial. Pe Steam, cel mai recent titlu al celor de la Techland a ajuns la aproape 275.000 de jucatori simultani, de sase ori mai multi decat Dying Light original. Acest lucru a fost suficient pentru a ajunge pe locul 23 in clasamentul Steam al jocurilor concurente din toate timpurile, chiar daca lansarea uriasa a lui Lost Ark a dislocat deja Dying Light 2 pe locul 24.

Primele moduri au aparut deja pe PC. Apropo, daca inca mai trebuie sa intri in asa-numitul Modern Dark Ages, nu uitati sa consultati proaspatul nostru ghid pentru nou-veniti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *