Iata cele 5 lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte de a-ti dori Yae Miko

Iata cele 5 lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte de a-ti dori Yae Miko

Mult-asteptatul patch v2.5 este aici si odata cu el a venit si mult-asteptatul personaj 5* Catalyst: Yae Miko! Genshin Impact a promovat intens sosirea lui Yae Miko, care tocmai a intrat in chat pe 16 februarie. IGN a acoperit cu fidelitate toate informatiile noi care vin de la HoYoverse, aka MiHoYo.

Acum, ca Yae este aici si procesul ei a iesit, noi, F2P, trebuie sa ne intrebam: ar trebui sa o fac? Oh, puteti, de asemenea, sa urmariti demo-ul ei de playstyle aici si sa-l ascultati pe Dainsleif vorbind despre abilitatile si abilitatile ei cu pasiunea unui narator Nat Geo:

Bine, acum ca stim cu cine si cu ce avem de-a face, iata care sunt cele 5 considerente pe care ar trebui sa le ai in vedere inainte de a-ti cheltui primogemele castigate cu greu pe Yae Miko:

Ar trebui sa tragi pentru Yae?

Cea mai importanta intrebare pe care trebuie sa v-o puneti, pentru ca stim ce line-up a planuit HoYoverse pentru aceasta versiune. Dupa Yae, Raiden Shogun si Kokomi vor avea reluari, ambele personaje excelente.

Yae Miko pare in mare parte sa fie o unitate sub-DPS cu un mare Burst Damage si capacitati ridicate in afara terenului. Cu toate acestea, kitul ei are concurenta cu personaje precum Fischl, un suport excelent in afara campului, si Raiden, o baterie Electro cu bonusuri mari de rata de reincarcare si este o unitate DPS cu daune mari Burst si suport de abilitati. Kokomi este, de asemenea, unul dintre cele mai bune personaje de folosit in Abis, datorita capacitatilor sale de vindecare si a aplicatiilor Hydro.

si nu uitati ca Kamisato Ayato este, de asemenea, chiar dupa colt, cu reluari ale unor personaje precum Venti, Kazuha si Ayaka, trei dintre cele mai bune unitati DPS de control al multimii.

Merita Bannerul ei?

Anterior, am prezis line-up-ul pentru bannerul lui Yae Miko, cu o linie de personaje 4* bine-cunoscute: Thoma (Protector from Afar), Fischl (Prinzessin der Verurteilung) si Diona (Katzlein Cocktail), trei dintre cele mai bune personaje de suport pe care Genshin ni le-a oferit pana acum.

Fiecare dintre aceste personaje reprezinta un sprijin excelent pentru Yae: Thoma isi poate aplica scuturile Pyro pentru o reactie elementara Overload, Fischl este un personaj de sprijin excelent in afara campului care provoaca daune consistente si creste Electro Resonance cu Yae, Diona poate aplica Cryo pentru o reactie elementara Super-Conduct, este un bun vindecator si aplicator de scuturi.

Daca nu ati construit suficienta mila pentru Yae, puteti incerca cu siguranta sa agatati unele dintre aceste personaje 4 * sau constelatiile lor.

Citeste si: 7 lucruri pe care le-ati ratat in trailerul demo-ului Yae Miko de la Genshin Impact

Merita Bannerul pentru arme?

in aceasta runda, bannerul de arme este de top, cu Kagura’s Verity Catalyst si Jade Cutter Sword (cea mai buna sabie din meta Genshin in acest moment) in sloturile 5*. Deocamdata, Kagura’s Verity Catalyst este buna doar pentru Yae si Lisa, singurii doi magi Electro care pot maximiza capacitatea acestei arme. Armele 4* Wavebreaker’s Fin (Polearm), Sacrificial Sword (Sword), Rainslasher (Claymore), Eye of Perception (Catalyst) si The Stringless (Bow) sunt toate foarte bune in felul lor.

Este total de inteles sa va balansati pe acest banner pentru arme.

Noul (si gratuit) 4* Catalyst

Un nou catalizator F2P, Oathsworn Eye, va fi disponibil in timpul evenimentului Three Realms Gateway Offering, incepand de maine. Este, de asemenea, extrem de probabil sa primim toate materialele pentru a ajunge la nivelul 5 de rafinare (similar cu Luxurious Sea Lord Claymore din timpul evenimentului Genshin 1 an de aniversare).

Catalizatorul le ofera jucatorilor un bonus de reincarcare a energiei de pana la 48% dupa activarea abilitatilor elementare, o buna crestere a atacului si cele mai bune statistici de atac de baza dintre toate armele 4*, aceasta arma are potentialul de a fi grozava pentru orice utilizator de catalizator, in special pentru Yae Miko.

Prioritatea talentului Yae Miko

O alta problema este faptul ca nu am putea sa o putem incorona instantaneu pe Yae Miko, indiferent de cat de mult farming ati facut, pur si simplu pentru ca materialele ei de Talent din jocul tarziu pur si simplu nu sunt disponibile. Noul sef saptamanal al lui Raiden Shogun inca nu a cazut si trebuie sa il invingem de mai multe ori pentru a maximiza potentialul lui Yae.

Acest lucru ridica, de asemenea, intrebari cu privire la ce Talent ar trebui sa fie prioritar, in functie de stilul tau de joc. Daca intentionati sa faceti din Yae unitatea DPS, atunci acordati prioritate atacurilor sale de baza sau, daca doriti sa o faceti unitatea sub-DPS cu capacitati in afara campului, atunci trebuie sa acordati prioritate abilitatilor sale Elemental Skill si Burst Talents.

Citeste si: Sony va planta un copac pentru toti cei care ating un anumit trofeu Horizon Forbidden West

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *