Iata cand si cum puteti preincarca Total War: Warhammer 3

Iata cand si cum puteti preincarca Total War: Warhammer 3

Total War: Warhammer 3 va fi lansat la sfarsitul acestei saptamani si acum stim cand va incepe preincarcarea sa. Daca vreti sa evitati o descarcare masiva in ziua lansarii, iata cand (si cum) puteti incepe sa il preincarcati.

Mult asteptata continuare a mult indragitului Total War: Warhammer 2 va fi lansat pe 17 februarie pentru PC. Este disponibil prin intermediul Xbox Game Pass, Epic Games Store si Steam. Din fericire, timpul de preincarcare este acelasi, indiferent de modul in care obtineti jocul – cu toate acestea, merita mentionat faptul ca preincarcarea nu este disponibila pe Epic Games Store.

Pre-incarcarea incepe marti, 15 februarie – maine, cu alte cuvinte – la ora 15:00. Acest lucru le ofera jucatorilor doua zile intregi inainte ca jocul sa iasa pe piata pentru a-l descarca. Jucatorii vor avea nevoie de 120GB de spatiu pe hard disk pentru a-l descarca, asa ca Creative Assembly recomanda „sa incepeti din timp”.

De asemenea, merita mentionat faptul ca Creative Assembly anticipeaza un patch in prima zi, asa ca jucatorii ar putea fi nevoiti sa mai descarce cateva fisiere in ziua lansarii.

Total War: Warhammer 3. Credit de imagine: Sega

Vorbind cu NME luna trecuta, Creative Assembly a explicat ca „nu exclude sau nu exclude nimic” cand vine vorba de viitoarele factiuni pentru joc.

„Este suficient sa spunem ca foaia de parcurs dincolo de rezultatul acestei ultime parti a trilogiei de sine statatoare este intesata. Nu putem intra in detalii in acest sens, dar fiti siguri – mai sunt atat de multe lucruri care urmeaza sa vina”, a declarat designerul principal Jim Watson pentru NME.

in NME‘s preview of Total War: Warhammer 3, am spus ca „se pregateste sa fie chiar mai inalt decat predecesorii sai”.

in alte stiri despre jocuri, PUBG dezvoltatorul Krafton lucreaza la crearea de NPC-uri care „abia se disting” de oamenii reali.

in alta parte, in lumea jocurilor, se pare ca am putea vedea un GoldenEye 007 remasterizare „in urmatoarele cateva saptamani”. Acest lucru este conform VentureBeat Jeff Grubb, care este de obicei o sursa de incredere pentru informatii din interior.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *