Clasele Elden Ring Confessor si Samurai detaliate inainte de lansare

Iata cand se va lansa Elden Ring in fiecare regiune

Bandai Namco a anuntat cand Elden Ring va fi disponibil pentru a fi jucat in intreaga lume, cu cateva zile inainte de lansarea jocului.

FromSoftware’s Elden Ring se lanseaza pe 24 februarie, iar detaliile care arata exact cand jucatorii vor putea lansa jocul au fost publicate. Aceste timpi sunt diferiti pentru cei de pe PC in comparatie cu cei de pe console.

Pentru cei care joaca pe PC, Elden Ring se va debloca la ora 23:00 GMT pe 24 februarie, in timp ce cei de pe console vor avea acces o ora mai tarziu, la miezul noptii. Pre-incarcarea va incepe cu 48 de ore inainte de lansare, permitandu-le fanilor sa instaleze jocul pe dispozitivele lor si sa fie gata sa intre in joc cat mai curand posibil.

O lista completa, incluzand toate regiunile, este disponibila pe site-ul Bandai Namco.

Credit: Bandai Namco

Un trailer lansat recent ofera o prezentare completa a Elden Ring‘s lore, lumea si sistemele de joc ale lui. A fost prezentata in detaliu noua harta, care va permite jucatorilor sa marcheze locatii, inamici si obiecte cu ajutorul unor ace personalizate. Jucatorii vor putea, de asemenea, sa calatoreasca rapid intre orice puncte de control deblocate. Daca jucatorii vor sa admire peisajul, dar nu au timp sa mearga pe jos, pot invoca in schimb omniprezentul lor armasar spectral Torrent.

Trailerul detaliaza, de asemenea, modul in care jucatorii pot personaliza personajele, de la armura si aspect pana la abilitati. FromSoftware a dezvaluit recent doua dintre clasele jucabile care pot fi alese la inceputul jocului Elden Ring, Marturisitoarea si Samuraiul. Marturisitoarea este „un spion bisericesc adept al operatiunilor secrete. La fel de priceput cu sabia ca si cu incantatiile”, in timp ce Samuraiul este „un luptator capabil din indepartatul tinut al trestiilor” care este „indemanatic cu katana si arcul lung”.

in alta ordine de idei, se pare ca Kickstarter a finantat 441 de proiecte unice si a strans peste 17 milioane de lire sterline pe parcursul anului 2021, acesta fiind cel mai de succes an in ceea ce priveste proiectele finantate din istoria site-ului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *