Huttball din SWTOR va fi disponibil si in Star Wars: Hunters

Huttball din SWTOR va fi disponibil si in Star Wars: Hunters

Daca ati jucat vreodata MMORPG-ul Star Wars: The Old Republic al BioWare, sunt sanse sa va amintiti modul PvP Huttball ca fiind unul dintre punctele sale de atractie. in acest mod, doua echipe se vor confrunta pe un camp de lupta special, presarat cu capcane si alte componente de mediu, cu scopul de a prinde mingea si de a o aduce peste linia echipei inamice. Acest lucru ar putea suna aproape de un mod obisnuit de capturare a steagului, dar in Huttball poti, de asemenea, sa pasezi mingea, ceea ce il face mai apropiat de un sport real. Bineinteles, mingea poate fi interceptata daca nu esti atent cu pasa.

Dupa cum a dezvaluit Gamespot, Huttball se va intoarce in Star Wars: Hunters, jocul de lupta in arena free-to-play aflat in dezvoltare la Zynga pentru iOS, Android si Nintendo Switch. Jeff Hickman, care a fost producator executiv la SWTOR si care este acum seful studioului NaturalMotion de la Zynga care lucreaza la Star Wars: Hunters, a explicat ca este o potrivire excelenta.

Expansiunea Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith a fost amanata pana in 2022

Am testat si retestat acest mod si am primit o multime de feedback care arata ca atat fanii nostri de baza, cat si cei noi in acest sport si in univers se vor bucura cu adevarat de el, deoarece ofera o experienta de joc distractiva si evoluata.

Star Wars Hunters este despre competitie si joc 4Г—4. Transpunerea acestui lucru in Huttball – unde acest format devine un „sport” – a avut sens. Este o adaugare naturala la joc care ne ofera, de asemenea, o mare oportunitate de a aduce un omagiu lui SWTOR, servind in acelasi timp ca un vehicul excelent pentru a aduce un sport deja indragit la un public nou.

intr-adevar, Star Wars: Hunters (care va fi lansat mai tarziu in acest an, desi nu exista inca o data concreta) este amplasat pe o planeta noua, situata in Outer Rim-ul galaxiei, unde configuratiile de lupta in arena sunt departe de a fi inedite, pastrand premisa originala a Huttball-ului din SWTOR.

in ceea ce priveste Star Wars: The Old Republic, MMORPG-ul isi va lansa cea mai recenta expansiune, Legacy of the Sith, in cursul zilei de astazi. Puteti citi mai multe despre asta in articolul nostru de previzualizare/Q&A.

Trailerul de lansare va avea premiera in doar cateva ore.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *