How Fish Is Made este un joc de groaza si aventura ciudat

How Fish Is Made este un joc de groaza si aventura ciudat, gratuit pe Steam

O calatorie cu un singur loc care te va tine minte

Vreau sa va povestesc totul despre Cum se face pestele, un joc narativ-horror-flopping-sim-aventura ciudat de tensionat, care este gratuit pe Steam (si itch.io) si care poate fi rezolvat in 15-20 de minute fara sa transpiri – dar, in acelasi timp, cu cat mai putin spus, cu atat mai bine.

Momentul de deschidere al acestui joc este deja o astfel de stare de spirit.

Aceste capturi de ecran evoca ceva in tine? Sunteti gata sa faceti pe clovnul ca „o sardina intr-o masina”? Este avertismentul de trypophobia de pe pagina magazinului un deal-breaker?

Daca sunteti in joc, Cum se face pestele merita o privire – este tensionat si ciudat. Ar trebui sa va placa daca sunteti deschis la suprarealism (in jocuri sau in alte domenii), daca sunteti de acord cu jocurile video care nu sunt menite sa fie „distractive” sau „provocatoare” din punct de vedere mecanic (atata timp cat au un scop) si daca nu sunteti prea stresat de designul sonor atmosferic (foarte eficient). Din nou, joci ca o sardina intr-o masina nenorocita – nu este o experienta placuta!

Exista un moment de exceptie cu o anumita creatura nelinistitoare din lumea reala pe care nu o voi strica, care este atat de minunat de departe de realitate. Nu-l voi uita prea curand! si imi place, de asemenea, modul in care jocul te roade. in cele din urma, vei face o alegere, dar va fi oare cea corecta?

Vei discuta cu o multime de pesti ciudati de-a lungul drumului.

Cum se face pestele a fost o colaborare intre Johanna Kasurinen, Jeffrey Tomec si Martin Halldin „ca parte a educatiei FutureGames din Suedia”.

O mare parte dintre jocurile gratuite de pe Steam nu sunt atat de interesante pe cat sugereaza miniaturile lor. Cum este pestele facut sigur este totusi. A primit chiar si un ravnit thumbs-up Kojima.

[Frumoasa descoperire, hlarge4]

Jordan Devore

Jordan este un membru fondator al Destructoid si postere de imagini aparent aleatorii. Acestea sunt orice, dar nu sunt deloc intamplatoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *