Horizon Zero Dawn se vinde in 20 de milioane de exemplare pe PS4 si PC

Horizon Zero Dawn se vinde in 20 de milioane de exemplare pe PS4 si PC

Horizon Zero Dawn s-a vandut in peste 20 de milioane de exemplare, potrivit sefului PlayStation Studios, Hermen Hulst.

Aceasta piatra de hotar este intre exemplarele de PC si PS4 ale jocului la data de 28 noiembrie 2021 si cuprinde, de asemenea, peste 1 miliard de ore jucate pe aceste platforme.

Hulst a declarat intr-un tweet: „Wow, Horizon Zero Dawn s-a vandut oficial peste 20 de milioane de copii in intreaga lume pe PS4 si PC! Ce realizare incredibila [pentru] Guerrilla Games si un mare multumesc fanilor nostri extrem de sustinatori!”

Continuarea sa, Horizon Forbidden West, se va lansa la exact o saptamana de la acest anunt (pe 18 februarie), atat pentru PS4, cat si pentru PS5, si se pare ca jocul este in continuare mai ieftin daca este achizitionat din magazinul oficial PlayStation in browser decat pe consola. Exista o reducere de 10 lire sterline/ 10 dolari.

O avanpremiera a continuarii a fost prezentata recent si ea, si a inclus noi upgrade-uri, detalii despre triburi si povestile lor, precum si o multime de continut optional din joc. De asemenea, un mod pentru Horizon Zero Dawn le permite jucatorilor sa incerce jocul in VR, chiar daca ruleaza doar la 45 de cadre pe secunda.

Aproape toate Horizon Zero Dawn‘s UI a fost rearanjata pentru a se afla in fata vederii jucatorului pentru mod, iar pentru a tinti cu arcul se foloseste, de asemenea, urmarirea capului in locul unui stick de control. Modificarile in materie de gameplay vin si ele odata cu versiunea la persoana intai a jocului, deoarece acum, ascunzandu-se in iarba inalta, jucatorului ii este mai greu sa urmareasca si sa traga in masini, asa cum ar fi in viata reala.

in alta ordine de idei, potrivit unui raport, Beyond Good And Evil 2 se afla inca in faza de pre-productie, in ciuda faptului ca a fost anuntat in urma cu cinci ani. Foarte putine lucruri au fost dezvaluite despre joc de la anuntul sau initial.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *