Horizon Forbidden West primeste propriul sau set Lego Tallneck

Horizon Forbidden West primeste propriul sau set Lego Tallneck

Horizon Forbidden West primeste propriul sau set Lego, cu masina Tallneck a jocului, construita din 1.222 de piese.

Fiind o colaborare intre PlayStation, Lego si Guerrilla, setul Horizon Forbidden West setul Lego va prezenta Tallneck din joc – una dintre masinile pe care protagonista Aloy se poate catara pentru a dezvalui informatii despre zona inconjuratoare.

in ceea ce priveste detaliile setului, un comunicat de presa sustine ca acesta va fi alcatuit din 1.222 de piese, iar o constructie finalizata va avea o inaltime de 13,5 inci.

Isaac Snyder, designer la Lego Group, a declarat ca „a face echipa cu Guerrilla a fost cu adevarat remarcabil”. El a mai adaugat ca „datorita colaborarii noastre stranse am reusit sa includem referinte la toate aspectele cele mai iconice ale Orizont Vestul interzis, de la masini incredibile, ruine misterioase, triburi unice si peisaje uimitoare.”

Set Lego Horizon Forbidden West. Credit: Lego, Guerrilla.

Fanii vor putea pune mana pe setul Lego incepand cu 20 mai 2022, iar acesta va fi vandut la pretul de 69,99 lire sterline.

Desi luna mai poate parea departe, lansarea jocului in sine este mult mai devreme. Continuarea jocului Guerrilla cu lume deschisa va fi lansata vinerea aceasta (18 februarie) si a primit o multime de recenzii pozitive inainte de aceasta data.

in propriul nostru Horizon Forbidden West recenzie, NME‘s Jake Tucker i-a acordat patru stele din cinci si a spus ca este „o aventura de actiune si distractie realizata in mod competent si amuzanta care canalizeaza Monster Hunter in timpul intalnirilor cu marii sefi, si fiecare open worlder creat de Sony in timpul gameplay-ului”.

in alta parte, in lumea jocurilor, iata cum si cand puteti urmari Cyberpunk 2077 care va fi difuzat in cursul zilei de astazi (15 februarie). in timp ce detaliile despre stream sunt deocamdata ascunse, este posibil ca CD Projekt Red sa anunte o data de lansare pentru versiunile current-gen ale jocului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *