Horizon Forbidden West poate fi acum preincarcat; versiunea europeana pentru PlayStation 5 este de aproape 100 GB

Horizon Forbidden West poate fi acum preincarcat; versiunea europeana pentru PlayStation 5 este de aproape 100 GB

Horizon Forbidden West poate fi acum preincarcat pe PlayStation 5 si PlayStation 4, si va fi o descarcare destul de masiva pe ambele console.

PlayStation Game Size a confirmat recent dimensiunea fisierului pentru versiunea PlayStation 5 in toate regiunile. Versiunile japoneza si americana ale jocului sunt cele mai usoare, in timp ce versiunea europeana are o dimensiune de aproape 100 GB, din cauza multiplelor limbi care nu sunt incluse in celelalte versiuni.

Horizon Forbidden West New Gameplay Footage prezinta versiunea de baza pentru PlayStation 4

рџљЁ Versiunea 01.003.000 lansata pentru regiunea SUA.

рџџ§ New Download Size : 87.608 GB

Pe PlayStation 4, Horizon Forbidden West nu va fi cu nimic mai mic in ceea ce priveste dimensiunea fisierului, deoarece versiunea europeana are in jur de 90 GB mari.

рџљЁ Horizon Forbidden West (PS4-PS5) (EU)

🟥 Continut digital Deluxe : 1,647 GB

🟫 Dimensiunea jocului Playstation 😉

Horizon Forbidden West se lanseaza pe PlayStation 5 si PlayStation 4 saptamana viitoare, pe 18 februarie.

Explorati tinuturi indepartate, luptati cu masini mai mari si mai impresionante si intalniti triburi noi si uimitoare, in timp ce va intoarceti in lumea post-apocaliptica a viitorului indepartat din Horizon.

Pamantul este pe moarte. Furtuni vicioase si o molima de neoprit devasteaza ramasitele imprastiate ale umanitatii, in timp ce noi masini infricosatoare ii pandesc granitele. Viata pe Pamant se indreapta spre o noua extinctie si nimeni nu stie de ce.

Depinde de Aloy sa descopere secretele din spatele acestor amenintari si sa restabileasca ordinea si echilibrul in lume. De-a lungul drumului, ea trebuie sa se reuneasca cu vechi prieteni, sa incheie aliante cu noi factiuni razboinice si sa dezlege mostenirea trecutului stravechi – in timp ce incearca sa fie cu un pas inaintea unui nou inamic aparent de neinvins.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *