Orizont Vestul interzis: Cele mai bune abilitati pentru a obtine mai devreme

Horizon Forbidden West Optiuni de accesibilitate: Cinci caracteristici importante de luat in considerare

La fel ca o multime de jocuri PlayStation first-party, Horizon Forbidden West pare sa fi fost creat cu gandul la accesibilitate. Caracteristicile optionale din joc contribuie la asigurarea faptului ca jucatorii de multe feluri se pot bucura de ultima mare aventura a lui Aloy, iar unele dintre ele fac jocul mai bun, indiferent de cine esti. in timp ce fiecare are preferintele si nevoile sale, dorim sa evidentiem cateva optiuni rapide si usoare pe care ai putea dori sa le activezi in Horizon Forbidden West daca vrei sa modifici jocul in moduri uneori mici, dar importante. Fiecare dintre aceste caracteristici poate fi gasita in setarile jocului, in sectiunea General sau Accesibilitate, sau uneori in ambele.

1. Pathfinding Waypoint Pathfinding: Ghidat sau Explorator

Ganditi-va la waypoint pathfinding ca la traseul evidentiat pe GPS-ul dumneavoastra intr-un joc precum Grand Theft Auto. Atunci cand utilizati modul Ghidat, vi se va solicita sa urmati la fiecare pas punctul de reper de pe ecran. La intersectii, veti sti care este directia optima pentru a ajunge la destinatie si va ajuta sa evitati sa va rataciti. Daca preferati mai putine informatii din interfata de interfata, ar trebui sa folositi in schimb modul Explorer, care va ofera in continuare un punct de reper al destinatiei, dar nu va indruma drum cu drum. Puteti chiar sa activati sau sa dezactivati indicatorul punctului final cu Quest Pathfinding.

2. Mount Follows Road (Muntele urmeaza drumul)

Lumea din Forbidden West este enorma, asa ca o mare parte din timpul tau va fi petrecut calare pe o montura pentru a ajunge din punctul A in punctul B. Desi o multime de distrageri interesante va pot determina sa faceti un ocol, daca doriti sa va mentineti cursul sau daca aveti nevoie sa mergeti la toaleta, ii puteti spune monturii dvs. sa ramana pe drum si sa se indrepte spre destinatie, activand aceasta functie. Fiti constienti de faptul ca, uneori, veti trece pe langa inamici ostili, cum ar fi factiuni razboinice si masini, asa ca nu este chiar un mod „seteaza si uita”, dar poate fi util pentru drumetiile mai lungi ale lui Aloy.

imbunatateste-ti experienta cu numeroasele caracteristici de accesibilitate ale lui Horizon.

3. Copilot

Horizon Forbidden West poate fi de fapt jucat in co-op local – intr-un fel. Prin conectarea la un al doilea profil pe un al doilea controler, doi jucatori pot lucra impreuna pentru a juca ca Aloy. Acest lucru poate fi cu adevarat imputernicitor pentru jucatorii care ar putea dori sau avea nevoie de altcineva alaturi de ei in timpul aventurii lor. Personal, m-am bucurat sa o folosesc cu fiica mea, care este foarte noua in jocuri, dar este indragostita de Aloy ca personaj. Atata timp cat aveti un al doilea controler si un al doilea profil, puteti activa aceasta functie cu o simpla comutare si va puteti bucura de Forbidden West la nivel local cu un prieten.

4. Auto Heal

Aventura lui Aloy nu va fi neaparat usoara si, in timp ce rupeti componente, tintiti punctele slabe si va feriti de masini, s-ar putea sa pierdeti din vedere propria bunastare. Daca doresti, poti activa vindecarea automata, care reface HP-ul lui Aloy pentru tine imediat ce scade sub 50%. Odata ce ati iesit complet din lupta, aceasta o va vindeca si pe Aloy complet pana la 100% HP.

5. incetinirea rotii de arma

Atunci cand deschizi roata armei, timpul incetineste in mod similar cu modul in care o face atunci cand folosesti Concentrarea in lupta. in mod implicit, roata de arme incetineste putin timpul, dar il puteti incetini si mai mult – sau deloc, daca doriti. Optiunile pentru aceasta setare includ Normal, Slower, Slowest si None, iar in mod implicit, va fi setata la normal. Totusi, arsenalul lui Aloy este extins si destul de detaliat, asa ca, daca ai nevoie de o pauza in mijlocul luptei, ia in considerare posibilitatea de a seta aceasta optiune la Slower sau Slowest.

Pentru mai multe sfaturi utile in Horizon Forbidden West, consultati cum sa preveniti pagubele cauzate de cadere cu ajutorul planorului.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *