Horizon Forbidden West Ghidul armelor legendare: Cele mai bune arme din aventura lui Aloys

Horizon Forbidden West Ghidul armelor legendare: Cele mai bune arme din aventura lui Aloys

in Horizon Forbidden West, vei intalni zeci de arme de diferite raritati. Cele mai bune dintre acestea vor fi armele legendare, indicate de fundalul lor portocaliu din inventarul tau de arme, precum si de statisticile lor impresionante. Aceste arcuri special imbunatatite, tripcasters si multe altele nu vor veni cu usurinta, adesea fiind nevoie sa finalizati unele dintre cele mai dificile sau mai implicate misiuni si activitati ale jocului, dar merita pentru jucatorii de nivel inalt care doresc sa o echipeze pe Aloy doar cu cele mai bune lucruri pe care lumea ei le poate oferi. Iata o lista in crestere a tuturor armelor legendare din Horizon Forbidden West pe care le-am gasit pana acum.

Orizontul Vestului interzis arme legendare

Probabil ca aceasta lista va continua sa creasca pe masura ce descoperim si castigam mai multe arme legendare in uriasa continuare a lui Guerrilla, dar pana acum am identificat sase care pot fi castigate prin explorarea lumii deschise si prin finalizarea unora dintre numeroasele activitati ale jocului.

Armele legendare va vor oferi cele mai bune sanse de supravietuire.

Galerie

  • Forgefall (arcul de ascutit)
  • The Blast Forge (boltblaster)
  • Death-Seeker’s Shadow (arc de vanator)
  • Wings of the Ten (blastsling)
  • Ancestor’s Return (manusa cu tocator)
  • The Skykiller (aruncator de varfuri)

Forgefall, Blast Forge si Death-Seeker’s Shadow se cumpara cu medalii la The Maw of the Arena, la sud-vest de Scalding Spear (in mijlocul hartii). Poti castiga medalii prin performante bune pe terenurile de vanatoare sau in arenele de lupta, apoi cumparand arme precum acestea de la negustorul din arena.

intre timp, „Aripi de zece” este recompensat pentru localizarea tuturor aparatelor de inregistrare a vocii din cutiile negre din intreaga lume. Sunt 12 in total si va trebui sa fi initiat mai intai acest lant de colectionabilitati vorbind cu o femeie care da misiunea in Memorial Grove.

Aruncatorul de piroane Skykiller se castiga completand misiunea numita The Way Home, pe care o puteti lua vorbind cu femeile de pe vasul din Legacy’s Landfall, desi va trebui mai intai sa completati cazemata Gemini pentru a debloca o anumita montura de care veti avea nevoie pentru misiune. in cele din urma, intoarcerea stramosului este obtinuta pentru a gasi toate cele noua ornamente in lumea deschisa, care sunt recompensele pentru a face toate Ruinele Relicve. Cu toate acestea, retineti ca trebuie sa finalizati si misiunea Nights of Lights in The Stillsands pentru a finaliza complet acest lant.

in cazul in care vom gasi mai multe arme legendare in marea lume a lui Aloy, le vom impartasi aici, precum si mijloacele prin care le puteti obtine pentru dumneavoastra. Pana atunci, aflati mai multe despre Horizon Forbidden West cu sfaturile noastre pentru incepatori, o privire la cele mai bune abilitati timpurii si Valor Surges, precum si o privire asupra tuturor montelor din joc.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *