Horizon Forbidden West Ghid de montare Cum sa le deblochezi pe toate

Horizon Forbidden West Ghid de montare Cum sa le deblochezi pe toate

Sa te lupti cu masinile este misto in Horizon Forbidden West, dar sa le spargi pentru a le face aliatii tai este mai misto – si sa le spargi pentru a le transforma in animalele tale de companie este cel mai bun, mai ales ca jocul este enorm. in timp ce in cele din urma puteti transforma orice masina intr-un coechipier pentru o perioada scurta de timp cu abilitatea Override a lui Aloy, o mana de masini pot fi calarite ca niste monturi, ceea ce face mult mai usor sa va deplasati in lumea jocului.

Forbidden West adauga mai multe monturi decat erau disponibile in ultimul joc, Horizon Zero Dawn, si include, de asemenea, cateva creaturi robotice pe care nu te-ai astepta sa le poti calari. Totusi, pentru a trece peste fiecare dintre ele este necesar sa te aventurezi si sa treci peste un anumit cazan, iar un suport nu poate fi deblocat pana cand nu progresezi in poveste pana la un anumit punct. il vom pastra pe acesta la sfarsitul acestei liste, dar retineti ca vor exista usoare spoilere daca doriti sa descoperiti aceasta ultima montura pe cont propriu.

Iata lista completa a monturilor pe care le puteti gasi in jocuri si ce va fi nevoie pentru a le debloca.

Monturile Horizon Forbidden West

Exista in total patru monturi pe care le poti debloca in Horizon Forbidden West, iar prima este una pe care o vei mosteni din primul joc. Pentru celelalte, insa, va trebui sa completezi Cauldrons gasite in lumea jocului.

incarcatorul

incepi jocul cu abilitatea de a suprascrie incarcatorul, asa ca foloseste-te de el pentru a te deplasa.

Prima ta montura din joc este Charger, masina cu aspect de berbec pe care o vei gasi in turme la inceputul jocului. Aloy incepe jocul cu codul de suprascriere pentru Charger, asa ca poti lua aceasta montura ori de cate ori o vezi de la inceputul jocului pentru a te ajuta sa te deplasezi rapid. incarcatoarele sunt rapide, dar slabe, asa ca tine cont de faptul ca nu vor primi prea multe pagube daca ai probleme in timp ce calaresti una.

Bristleback

Bristleback ar putea fi mari, dar pot sa se grabeasca atunci cand calaresti unul.

in prima zona in care ajungi in Forbidden West, Daunt, ii vei gasi pe localnici luptandu-se cu un lot de masini mari numite Bristleback. De asemenea, poti debloca abilitatea de a calari acesti roboti mari de tip warthog destul de devreme, pe masura ce avansezi in poveste. Bristlebacks sunt buni luptatori si de obicei au o multime de atacuri elementare si sunt rapid de calarit, ceea ce ii face grozavi pentru a se deplasa si pentru a fi luati intr-o lupta atunci cand aveti nevoie de sprijin.

Vei ajunge la Repair Bay Cauldron ca parte a povestilor pe care le completezi in jurul lui Plainsong.

Gaseste override-ul pentru Bristlebacks in TAU Cauldron (numit si Baza de reparatii), la vest de Plainsong.

Clawstrider

Clawstriders sunt luptatori viciosi, dar sunt putin cam lenti in ceea ce priveste monturile din Forbidden West.

Mai adanc in joc, vei incepe sa intalnesti Clawstrider-ul asemanator velociraptorului. Acesti roboti sunt luptatori mai duri decat celelalte masinarii pe care le-ati intalnit pana in acest moment, ceea ce ii face aliati buni, dar compensatia este ca sunt mai lenti ca si monturi. Totusi, nu sunt la fel de mari ca Bristlebacks, asa ca sunt putin mai manevrabili si nu se vor agata de copaci sau alte obstacole la fel de des.

Cazanul IOTA este in afara drumului batatorit, fiind necesar sa va indreptati spre nord de Scalding Spear pentru a-l gasi.

Clawstrider Override poate fi obtinut prin completarea IOTA Cauldron pe care il veti gasi langa marginea nordica a hartii, la nord de Scalding Spear.

Sunwing

Sunwing face ca deplasarea sa fie incredibil de usoara, dar va trebui sa avansezi in cea mai mare parte a povestii pentru a debloca montura zburatoare.

De departe, cea mai buna montura este Sunwing-ul zburator, robotul pteranodon pe care il vei fi gasit cocotat in cateva locuri. Abilitatea de a zbura face ca deplasarea pe harta sa fie extrem de usoara si, de asemenea, puteti banaliza unele misiuni sau puzzle-uri cu abilitatea de a va arunca in ele de sus in loc sa va urcati la ele de la sol. Sunwing este cea mai rapida montura, bineinteles, si faciliteaza ajungerea in unele locuri greu accesibile de pe harta. Totusi, nu este un luptator grozav si se poate lua la bataie atunci cand il calaresti in teritoriu ostil.

Vei obtine Override Sunwing ca parte a povestii principale – nu este ceva ce poti debloca pana nu ai avansat pana la un anumit punct si vei fi ghidat spre el. Va trebui sa faci misiunea care te duce la Gemini Cauldron pentru a o obtine.

Poti gasi Overrides pentru o multime de alte masini in Horizon Forbidden West, dar acele masini vor lupta pentru tine doar in lupta – nu te vor lasa sa le calaresti. tineti minte acest lucru in timp ce vanati Cauldrons si decideti ce Overrides Corupte sa urmariti. in general, este o idee buna sa completezi fiecare Cauldron imediat ce il gasesti, pentru a-ti maximiza capacitatea de a sparge masinile, de a aduna monturi si de a-ti accelera calatoria prin Vest.

Pentru mai multe informatii despre uriasa continuare, nu ratati sfaturile noastre Horizon Forbidden West pentru incepatori, o defalcare a celor mai bune abilitati si Valor Surges, un ghid despre cum sa folositi vopselele de armura si recenzia noastra Horizon Forbidden West.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *