Horizon Forbidden West: Cum sa completezi Shining Wastes Tallneck

Horizon Forbidden West: Cum sa completezi Shining Wastes Tallneck

La fel ca in primul joc, Tallnecks din Horizon Forbidden West sunt turnurile Ubisoftian ale lumii deschise a jocului. in rolul lui Aloy, jucatorii pot escalada aceste masini gargantuesce pentru a dezvalui mai mult din harta, care la randul sau dezvaluie mai multe asezari, misiuni secundare si alte activitati. Dar, spre deosebire de cele mai multe dintre inaltimile din joc, inaltimea Shining Wastes este deosebit de dificila. Pentru a-l rezolva pe acesta, veti avea nevoie de o anumita abilitate de la sfarsitul jocului, si este una care ar putea fi considerata un spoiler, asa ca considerati acest avertisment de spoiler. Iata cum sa finalizati tallneck-ul Shining Wastes in Horizon Forbidden West.

Gat inalt din Shining Wastes

in timp ce toti ceilalti tallnecks pot fi finalizati imediat ce ii gasesti cand te deplasezi de la est la vest in continuarea jocului, tallneck-ul Shining Wastes iti cere sa te intorci mai tarziu dupa ce il intalnesti prima data. Asta pentru ca va trebui sa termini mai intai misiunea numita Wings of the Ten. in timpul acelei misiuni de poveste de neratat, Aloy dobandeste abilitatea de a monta o aripa solara, o masina speciala pe care o poate folosi pentru a calatori prin lume zburand. Din acel moment, vei putea sa dai semnal pentru un sunwing oricand doresti, atata timp cat este cea mai recenta montura pe care ai imblanzit-o – si este inca operationala.

Odata ce incepeti aceasta misiune, activitatea tallneck-ului din Shining Wastes este integrata direct in centrul povestii, deoarece Aloy va zbura spre el si il va repara ca parte a misiunii principale. Pentru jucatorii sarguinciosi, acest moment va veni dupa aproximativ 18-20 de ore de joc, desi ai putea ajunge acolo mult mai tarziu daca ai vizitat multe obiective turistice din poveste pana in acel moment.

Tallneck-ul Shining Wastes necesita rabdare mai presus de orice.

si alte tallnecks ofera fiecare propriile puzzle-uri unice, cum ar fi unul care se calca in apa, altul care patruleaza intr-o padure densa si un altul pe care trebuie de fapt sa-l doborati temporar cu putere de foc inainte de a-l reporni. Odata ce ai rezolvat toate tallnecks-urile din joc, vei fi sters cea mai mare parte din ceata care sta deasupra hartii, facandu-te mai capabil sa abordezi toate misiunile jocului, activitatile secundare si multe altele. Pentru mai multe informatii despre noul joc urias al celor de la Guerrilla, nu ratati sfaturile noastre despre Horizon Forbidden West pentru incepatori.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *