Horizon Forbidden West Armura legendara: Cum sa obtineti setul de armura Oseram Artificer Armor

Horizon Forbidden West Armura legendara: Cum sa obtineti setul de armura Oseram Artificer Armor

La fel ca in primul joc din serie, Horizon Forbidden West prezinta cateva armuri speciale cu care Aloy se poate imbraca si care o vor transforma in cea mai formidabila versiune a sa. Desi am gasit deja cateva arme legendare in Horizon Forbidden West, am gasit doar un set de armura de aceeasi calitate. Este posibil sa mai existe si altele, dar am intors multe pietre figurate in joc si nu am mai gasit inca niciunul. Asta face ca aceasta armura de Oseram Artificer sa fie una dintre cele mai bune din joc – posibil chiar cea mai buna care exista. Daca vom descoperi mai multe, va vom conduce la aceste seturi aici, dar deocamdata, iata cum sa obtineti legendara armura de Artificier Oseram in Horizon Forbidden West.

Ghidul pentru armura legendara din Horizon Forbidden West

Calea ta spre ravnita armura Oseram Artificer incepe chiar in afara Barren Light. Vei da peste un antreprenor de recuperari care spune ca incearca sa faca cea mai buna armura din lume pentru a castiga o competitie. iti va da cateva contracte de salvare pe care le poti indeplini pentru a finaliza misiunea sa personala, dar a face acest lucru este doar prima faza a drumului mai lung catre armura Oseram Artificer ca parte a misiunii Keruf’s Salvage Unlimited.

in alta parte in lume, exista mai multi contractori de salvare si fiecare dintre ei intra, de asemenea, in aceeasi competitie. Va trebui sa indepliniti fiecare dintre cererile lor pentru a-i ajuta pe toti sa isi faca propriile seturi de armuri. Antreprenorii se afla in urmatoarele tabere:

  • Southwest of Barren Light
  • Nord-vest de Hidden Ember
  • La est de Thornmarsh
  • La nord-est de Scalding Spear

Faptele bune ale lui Aloy vor fi rasplatite pe buna dreptate in Forbidden West.

Galerie

Dupa ce ati indeplinit cererile tuturor contractorilor, vi se va cere sa va ocupati de partea finala a misiunii Keruf’s Salvage Unlimited. Considerati ca este un spoiler usor, dar, din motive pe care le veti vedea singuri, antreprenorii concurenti vor decide in cele din urma sa se uneasca si sa formeze un set de armura suprema folosind parti din fiecare dintre creatiile lor. Aceasta armura asemanatoare cu Voltron va deveni cunoscuta sub numele de setul Oseram Artificer, iar apoi va fi daruita lui Aloy pentru ajutorul ei.

Armura Oseram Artificer este de o raritate legendara si include imbunatatiri incorporate pentru atacurile corp la corp ale lui Aloy, inclusiv pentru acumularea Resonatorului, daunele si atacurile de putere. Cu o imbunatatire ulterioara, o poti personaliza cu tesaturi si ii poti face Resonatorul si mai puternic decat ofera deja buff-ul impresionant de la nivelul de baza al armurii. poate fi imbunatatita de cinci ori in total, iar pentru jucatorii axati pe lupta corp la corp, este cea mai buna armura din joc, fara exceptie.

Pentru mai multe informatii despre uriasa continuare a jocului Sony, nu ratati sfaturile noastre pentru incepatori, precum si o privire asupra celor mai bune abilitati pe care trebuie sa le obtineti din timp.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *