Horizon Forbidden West primeste propriul sau set Lego Tallneck

Horizon Forbidden West are giroscop pe controlerul PS5 DualSense

inaintea lansarii lui Horizon Forbidden West, un nou videoclip a evidentiat tintirea giroscopica a jocului cu ajutorul controlerului PS5 DualSense.

Utilizatorul Twitter hypedomi, care are acces anticipat la joc, a demonstrat ca jucatorul poate controla arcul lui Aloy datorita capacitatilor giroscopice ale DualSense (multumita, GamesRadar).

„Un scurt PSA inainte de a incepe sa jucati: Exista o noua si minunata optiune de tintire cu giroscop ingropata adanc in meniul de setari”, a declarat hypedomi. „Face ca tintirea sa fie FOARTE MAI UsOARa. Va rugam sa o incercati. A schimbat cu adevarat modul in care joc jocul.”

Face ca tintirea sa fie MULT MAI UsOARa. Va rog sa o incercati. A schimbat cu adevarat modul in care joc. pic.twitter.com/1VVoHMjjaD

Videoclipul arata cum jucatorul roteste controlerul in timp ce Aloy are arcul tras, dezvaluind ca comenzile de miscare sunt miscari precise in joc. Gameplay-ul demonstreaza, de asemenea, cum este sa te lupti cu una dintre masinile inamice din Horizon Forbidden West, in acest caz, un Watcher, aratand ca mecanica giroscopica functioneaza exceptional de bine.

Dupa cum a spus utilizatorul Twitter, jucatorii vor trebui sa se uite in setarile jocului pentru a gasi optiunea, deci nu este clar unde se afla. Aceasta este prima data cand capacitatile giroscopice DualSense de pe PS5 au fost prezentate intr-un gameplay oficial, asa ca este o surpriza sa fie incluse.

Orizont Vestul interzis se lanseaza maine (18 februarie) pentru PS4 si PS5 si este o continuare directa a lui Horizon Zero Dawn.

Ieri (16 februarie), Sony a anuntat ca jocul are un trofeu special si ca va planta un copac pentru oricine il obtine.

„Pentru lansarea Horizon Forbidden West, vrem sa facem ceva pentru a ajuta natura… impreuna cu voi”, a declarat Sony. „La fel cum Aloy lupta pentru a salva Pamantul in joc, putem face ceva impreuna pentru a ajuta planeta noastra.”

intre timp, Dead Island 2 ar putea fi lansat in martie 2023.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *