Horizon Forbidden West are a 2-a cea mai mare lansare PS5 in Marea Britanie; intarzierea a avut loc pentru a evita criza

Horizon Forbidden West are a 2-a cea mai mare lansare PS5 in Marea Britanie; intarzierea a avut loc pentru a evita criza

Horizon Forbidden West a inregistrat o lansare destul de buna in Marea Britanie, conform cifrelor GfK citate de GamesIndustry.biz. Cel de-al doilea joc din franciza de actiune RPG in lume deschisa a celor de la Guerrilla a avut a doua cea mai mare lansare pentru un joc PlayStation 5, dupa Spider-Man: Miles Morales al celor de la Insomniac. Cu toate acestea, acel joc a avut avantajul de a fi un titlu de lansare, consumatorii fiind cam fortati sa il achizitioneze din cauza liniei relativ putine de jocuri disponibile.

68% din vanzari au avut loc pe PlayStation 5, in timp ce restul de 32% dintre utilizatori au cumparat versiunea PS4 (care, apropo, vine cu un upgrade gratuit pentru PS5). Comparativ cu debutul primului joc, vanzarile Horizon Forbidden West in Marea Britanie au scazut cu 35%. Cu toate acestea, GfK urmareste doar vanzarile in cutie, iar procentul vanzarilor digitale a crescut masiv in ultimii cinci ani.

Cum sa deblochezi masca de scufundare a lui Aloy in Horizon Forbidden West

in alte stiri despre Horizon Forbidden West, directorul Guerrilla Game, Mathijs de Jonge, a declarat pentru revista online olandeza NU ca jocul a fost amanat din 2021 pentru a evita problemele de criza.

Acest lucru se intampla foarte rar la noi. Suntem foarte constienti de dezavantajele crunching-ului, asa ca tinem foarte mult cont de acest lucru in planificarea noastra. Pentru a da un exemplu: de Craciun, am spus ca nu se va lucra si ca toata lumea poate pleca in vacanta timp de doua saptamani. Compania a fost inchisa, nu puteai nici macar sa te duci acolo sa lucrezi. Unora le place sa lucreze in continuare, nu vor neaparat vacanta de Craciun. Nu vom opri acest lucru, dar trimitem un semnal foarte puternic din partea companiei.

Horizon Forbidden West ar fi putut fi lansat la sfarsitul anului trecut, dar atunci ar fi trebuit sa lucram peste program. De asemenea, oamenii ar trebui sa se poata relaxa si sa-si ia o vacanta, de exemplu, pentru a fi alaturi de familie si prieteni. si acest lucru a jucat un rol in decizia de a lansa jocul acum.

Puteti citi recenzia noastra extrem de favorabila despre Horizon Forbidden West aici.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *