Hideki Kamiya vorbeste serios despre reinvierea lui Scalebound

Hideki Kamiya vorbeste serios despre reinvierea lui Scalebound

Hideki Kamiya de la PlatinumGames a reiterat cat de serios este in privinta reinvierii titlului de actiune Scalebound, anulat.

La inceputul lunii, directorul jocului anulat a declarat intr-un interviu ca doreste sa il readuca la viataK „Am lucrat mult la el si nu are rost ca Microsoft sa pastreze jocul in forma actuala, asa ca am vrea sa facem ceva in privinta lui (rade). Phil! Hai sa o facem impreuna!”

Acum, Hideki Kamiya a vorbit cu VGC despre proiect, unde a fost intrebat daca au loc discutii despre aducerea inapoi a Scalebound: „Nu pot sa confirm sau sa neg nimic, dar am putea discuta cu Microsoft. Dar am putea vorbi si cu Nintendo, Sony, Capcom, Konami sau oricine!”.

„Este ceva ce credeam ca am spus sau am incercat sa spun de ani de zile. Am mai spus-o in interviuri si nu am avut nicio reactie, dar acum, in sfarsit, am avut o reactie mare si m-am bucurat sa vad asta. Dar nu, nu este o gluma: sunt total serios in legatura cu asta, da”, a adaugat Hideki Kamiya.

Scalebound. Credit: PlatinumGames

De asemenea, regizorul si-a cerut scuze recent si pentru anularea jocului in 2017, astfel ca, in prezent, exclusivul pentru Xbox inca nu a vazut lumina zilei.

„Cred ca este foarte ciudat pentru ca, ca sa fiu sincer, am aparut in multe interviuri de cand proiectul s-a incheiat si simt ca am spus de multe ori ca mi-ar placea sa il pot aduce inapoi”, a continuat Hideki Kamiya in interviul recent…

„Dupa ce am ajuns undeva cu el, in calitate de creator as vrea sa-l vad pana la capat. si ii aud pe fani spunand ca isi doresc foarte mult sa joace acel joc, ceea ce este pacat, iar eu vreau sa le ofer asta atunci cand aud asta.”

in alta ordine de idei, Nintendo a anuntat ca va inchide treptat eShop-urile pentru Wii U si 3DS pana in martie 2023.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *