Halo Infinite Forge Leaks dezvaluie abilitatea de a schimba vremea si multe altele

Halo Infinite Forge Leaks dezvaluie abilitatea de a schimba vremea si multe altele

Modul Forge din Halo Infinite nu va fi lansat oficial pana la cel de-al doilea sezon multiplayer al jocului, in luna mai, dar se pare ca au aparut noi detalii despre editorul de harti personalizate – inclusiv posibilitatea de a schimba vremea pe harti.

Scurgerile despre modul Forge provin de la contul de Twitter InfiniteLeaks, care are un istoric lung de dezvaluiri ale viitoarelor produse cosmetice, recompense si moduri care vor aparea in Halo Infinite cu mult inainte de orice anunt oficial din partea dezvoltatorului 343 Industries. De asemenea, au aparut online diverse videoclipuri care detaliaza ceea ce pare a fi o versiune timpurie a modului Forge din Halo Infinite.

Dupa cum se arata in tweet-urile de la InfiniteLeaks, se pare ca modul Forge din Halo Infinite va include posibilitatea de a schimba vremea hartilor, cu rezultate impresionante. Exista imagini cu harta Big Team Battle Fragmentation in timpul unui viscol, precum si imagini cu harti precum Bazaar in timpul noptii si Live Fire in ploaie – si asta pare sa fie doar varful icebergului.

Un videoclip de 50 de minute de la Unseen Halo care detaliaza o versiune timpurie a modului Forge din Halo Infinite dezvaluie o cantitate ametitoare de obiecte si efecte pe care jucatorii le vor avea, eventual, la dispozitie. Contul de Twitter InfiniteLeaks a documentat, de asemenea, unele dintre cele mai inedite obiecte, inclusiv un panou publicitar gigantic pentru o bautura energizanta Spartan numita Gauss, precum si obiecte precum o casa de turta dulce gigantica si un om de zapada.

Avand in vedere ca multe dintre aceste detalii par sa provina dintr-o versiune prototip a Forge, nu se stie daca aceste caracteristici sau obiecte exacte vor ajunge in Halo Infinite in mod oficial. 343 Industries a promis anterior o actualizare privind caracteristicile intarziate, precum campania co-op si Forge, in ianuarie 2022, dar a amanat aceasta veste pentru ca echipa sa poata impartasi informatii pe care fanii sa se poata baza. Joe Staten, seful de creatie Halo, a declarat pe Twitter ca furnizarea unei actualizari privind Forge si campania co-op este o prioritate de top pentru echipa imediat ce planurile sunt finalizate.

343 Industries a oferit recent fanilor o incursiune in profunzime in unele dintre problemele tehnice in curs de rezolvare ale Halo Infinite in multiplayer, prezentand metodele pe care echipa le ia pentru a imbunatati probleme precum desincronizarea si inregistrarea loviturilor.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *