Grounded ajunge la 10 milioane de jucatori

Grounded ajunge la 10 milioane de jucatori, iata cum se compara cu Halo, Forza, Sea Of Thieves si altele

Gratie, in parte, Xbox Game Pass, numarul de jucatori pentru jocurile Xbox creste spre noi culmi. Jocul „Honey, I Shrunk the Kids-meets-Rust” al celor de la Obsidian, Grounded, este cel mai recent care a inregistrat cifre mari, ajungand recent la 10 milioane de jucatori de la lansare.

Directorul jocului, Adam Brennecke, a declarat ca echipa este coplesita de raspunsul la joc. „inseamna foarte mult pentru noi. Va multumim foarte mult ca ati venit alaturi de noi in curtea din spate”.

Jocul a ajuns la 10 milioane de jucatori chiar inainte de a fi „terminat” din punct de vedere tehnic. Brennecke a confirmat ca echipa de la Obsidian se pregateste pentru lansarea 1.0 a jocului in cursul acestui an. Pentru cei care nu au jucat inca, Brennecke a confirmat ca in curand va avea loc un weekend gratuit pe Steam.

Grounded 10 Million Players Achievement Unlocked рџЋ‰ (Realizarea de 10 milioane de jucatori deblocati)
Asa este! Peste 10 Milioane dintre voi au intrat in curtea din spate!
Pentru a va ajuta sa sarbatoriti, iata un mesaj special de la directorul de joc al Grounded, Adam Brennecke! рџ’љ pic.twitter.com/aPNE9Ty9KR

Grounded este doar cea mai recenta poveste de succes de la Xbox in ceea ce priveste numarul de jucatori. in prezent, Sea of Thieves conduce detasat, cu peste 25 de milioane de jucatori, urmat de Halo Infinite cu 20 de milioane si Forza Horizon 5 cu peste 18 milioane. Minecraft Dungeons, intre timp, a depasit recent 15 milioane.

Desigur, niciunul dintre aceste jocuri nu a vandut neaparat atat de multe exemplare, deoarece sunt disponibile pe Xbox Game Pass. Dar sunt cifre mari, cu toate acestea, si se pare ca vorbesc despre ceea ce poate oferi Xbox Game Pass in ceea ce priveste ajutarea unui joc sa atinga un nivel de amploare pe care altfel nu l-ar putea atinge.

Iata actualizarile recente privind numarul total de jucatori pentru unele jocuri Xbox 1st party Games, care au fost date in ultimele cateva luni
– Sea of Thieves – 25+ milioane
– Halo Infinite – 20+ milioane
– Forza Horizon 5 – 18+ milioane
– Minecraft Dungeons – 15+ milioane
– Grounded – 10+ Milioane pic.twitter.com/6jNyxNLBS8

Obsidian, care este detinuta de Microsoft, are alte multiple jocuri noi in dezvoltare. Printre acestea se numara RPG-urile Avowed si The Outer Worlds 2.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *