Grand Theft Auto 6 ar putea primi primul trailer de gameplay in acest an

Grand Theft Auto 6 ar putea primi primul trailer de gameplay in acest an

Un insider de incredere de la Rockstar Games crede ca primul Grand Theft Auto 6 va fi lansat in acest an. Chiar mai bine, este posibil sa fie un trailer cu gameplay complet.

Raportat initial de Sportskeeda, insiderul, Tez2, a sugerat pe GTAForums ca un trailer Grand Theft Auto 6 ar putea fi dezvaluit in cursul acestui an.

Desi nu exista nicio sugestie cu privire la ce sa ne asteptam de la acesta, daca se va intampla, este o imbunatatire semnificativa fata de alte prime trailere. Multe dintre primele trailere sunt clipuri teaser, unele concentrandu-se pe CGI sau chiar doar pe un logo al jocului. Tez2 are, de asemenea, forma de a fi corect. La inceputul anului 2022, au spus ca Grand Theft Auto 6 ar urma sa fie anuntat cu „o lansare asteptata la un an dupa”. in trecut, acestia au avut dreptate si in privinta multor GTA Online actualizari, de asemenea.

Atunci cand Rockstar a anuntat pentru prima data Grand Theft Auto 5 in 2011, a urmat stirea cu un trailer in acelasi an.

La inceputul acestei saptamani, Take-Two a discutat in cadrul unei recente teleconferinte privind castigurile companiei despre faptul ca accentul va fi pus pe jocurile single-player. Potrivit GAMINGbible, directorul executiv al Take-Two, Strauss Zelnick, a explicat ca „Rockstar este cunoscuta pentru povestiri”. El a adaugat ca este, de asemenea, „cunoscuta pentru aceste experiente fantastice de tip open-world”.

Abia saptamana trecuta Rockstar a confirmat ca Grand Theft Auto 6 dezvoltarea este „in plina desfasurare”. Anterior, analistii au sugerat ca jocul ar putea fi lansat pana in martie 2024, datorita ultimelor orientari financiare ale Take-Two.

in alte stiri uriase despre jocuri, Call Of Duty: Modern Warfare 2 si un nou Warzone au fost confirmate pentru anul 2022. Jocurile „sunt concepute impreuna de la zero”, cu un nou motor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *