Goldeneye 007 Remaster se pare ca va fi anuntat in curand atat pentru Xbox

Goldeneye 007 Remaster se pare ca va fi anuntat in curand atat pentru Xbox, cat si pentru Switch

Jocurile cu impuscaturi la prima persoana vin si pleaca, dar unul inca traieste in mintea fanilor zeci de ani mai tarziu – GoldenEye 007. Dorintele si zvonurile despre o posibila remasterizare GoldenEye se pare ca circula de ani de zile, dar se pare ca ceva s-ar putea intampla cu adevarat in curand. Desi o remasterizare GoldenEye 007 nu a aparut la Nintendo Direct de saptamana trecuta, potrivit celui mai recent episod al emisiunii Grubbsnax a lui Jeff Grubb, aceasta va fi probabil anuntata in curand, iar Microsoft va prelua conducerea…

Marea intrebare, si aceasta nu cred ca este prea surprinzatoare ca nu a aparut [la Nintendo Direct], dar GoldenEye 007. Cred ca Microsoft va fi cea care il va anunta prima. Pentru ca GoldenEye 007 este un acord de cooperare intre Nintendo, Microsoft si MGM. in cadrul Microsoft, este evident ca dezvoltatorul Rare este cel care a creat jocul.

Acesta a fost un acord de lunga durata […] in care toate aceste companii lucrau impreuna, iar apoi, au pregatit jocul pentru o remasterizare pe [Xbox 360] si apoi Nintendo a cam tras presul de la toata lumea si a spus: „De fapt, nu vrem ca acest joc sa apara nicaieri altundeva decat pe o consola Nintendo”. si astfel, nu s-a intamplat nimic cu adevarat cu el.

Acum se pare ca Nintendo si Microsoft sunt destul de prietene. isi dau seama ca nu sunt in competitie directa. Gasesc motive pentru a-si pune personajele in alte jocuri – il avem pe Banjo-Kazooie in Smash, evident. […] Avem jocuri Rare in Nintendo Switch Online. si astfel, cred ca la ce ne putem astepta este ca, ca parte a obtinerii acestor jocuri Rare pe Nintendo Switch Online, au ajuns la acest acord cu privire la GoldenEye. si cred ca acest lucru inseamna ca Microsoft va anunta mai intai ca va veni pe Xbox, Game Pass, iar apoi Nintendo va spune: „Va veni si pe Switch”. Sau o vor spune in acelasi timp, va fi un anunt comun. Cred ca acest joc va veni in continuare, probabil, destul de curand. in urmatoarele doua saptamani.

Istoria pe care Grubb o povesteste mai sus este bine documentata, unii, inclusiv cei de la Video Games Chronicle, au jucat remasterul Xbox 360 al lui GoldenEye. Asa ca da, luati acest lucru cu un graunte de sare deocamdata, dar remasterizarea GoldenEye exista – este doar o chestiune daca si cand va fi lansat cu adevarat. Dupa cum mentioneaza Grubb, Microsoft si Nintendo sunt destul de prietene acum, asa ca nu este greu de crezut ca ar putea fi ceva in lucru.

Cum sa vizualizati intregul istoric al melodiilor Shazam pe iPhone

Ce parere aveti? Dornici de o doza de nostalgie Bond din anii ’90?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *