GoldenEye 007 ar putea avea parte de un anunt de remasterizare in urmatoarele saptamani

GoldenEye 007 ar putea avea parte de un anunt de remasterizare in urmatoarele saptamani

O remasterizare a lui GoldenEye 007 ar putea fi anuntata „in urmatoarele cateva saptamani”, dupa ce luna trecuta au aparut realizari pentru joc pe platformele Xbox.

VentureBeat jurnalistul Jeff Grubb (via VGC) a impartasit faptul ca o GoldenEye 007 remaster este „probabil ca va veni destul de curand”, adaugand ca ar putea fi anuntat in „urmatoarele doua saptamani”.

Desi nimic nu a fost confirmat oficial deocamdata, Grubb este de obicei o sursa de incredere pentru informatii din interior. in plus, VGC a adaugat ca se aliniaza cu ceea ce le-a spus propria sursa.

Acest lucru urmeaza realizarilor pentru GoldenEye aparand pe platformele Xbox in ianuarie 2022. Cand au fost reperate realizarile, singurele doua persoane care au obtinut vreuna dintre ele pareau a fi angajati ai GoldenEye dezvoltator Rare.

GoldenEye 007. Credit: Eon Productions, United Artists

in 2021, GoldenEye a fost, de asemenea, dezinterzis in Germania. Desi acest lucru se intampla automat dupa 25 de ani, schimbarea a fost solicitata manual de o persoana sau entitate. Alte doua jocuri care au fost debransate in aceeasi perioada – Blood Rayne si Blood Rayne 2 – au avut deja remasterizari anuntate.

Rare’s GoldenEye 007 a fost lansat initial pe Nintendo 64 in 1997 si a fost considerat unul dintre cele mai bune shootere ale timpului sau. Atunci cand Nintendo a anuntat expansiunea online pentru Nintendo Switch – care includea Banjo Kazooie, un alt joc Rare – multi fani s-au intrebat daca GoldenEye 007 va aparea in cadrul serviciului. Acestea fiind spuse, jocul se afla intr-o situatie juridica delicata in care Nintendo, Microsoft si Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) au un cuvant de spus in anumite parti ale drepturilor asupra titlului.

in alte stiri despre jocuri, Capcom prezinta un nou joc misterios de Street Fighter misterios. Desi detaliile sunt putine, compania a lansat o numaratoare inversa care se va incheia in acelasi timp cu Street Fighter Pro Tour Season Final.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *