GO pro S1mple care locuieste in Ucraina

GO pro S1mple care locuieste in Ucraina

Evenimentele care au loc in Ucraina sunt cu adevarat tragice si foarte multi oameni se confrunta cu una dintre cele mai grele situatii din viata lor. Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a decis sa invadeze regiunea Ucrainei din cauza unor conflicte aparute in regiunile estice ale tarii, aflate sub controlul rebelilor. Presedintele Rusiei a decis sa trimita un numar masiv de trupe la granita tarii, ca o actiune de mentinere a pacii.

Citeste si: Rusia: Streamingul Twitch revine in tabloul de bord al Xbox

Multi cetateni influenti si populari din Ucraina au accesat Twitter si alte aplicatii de socializare si isi impartasesc oroarea. Unul dintre jucatorii profesionisti notabili de CS:GO, S1mple, a postat pe Twitter si a oferit actualizari in direct despre ceea ce se intampla in orasul sau.

Unul dintre cele mai recente tweet-uri ale sale a atras multa atentie, deoarece afirma ca orasul sau a fost bombardat recent de fortele armate rusesti din cauza cresterii ostilitatii intre natiuni. Un alt tweet al sau despre care se vorbeste este in limba rusa, acest tweet se traduce practic prin: „Va rog, va rog, opriti-va, nu mai pot face asta, avem cu totii nevoie de pace”. Acest lucru semnifica cu adevarat frica si stresul resimtit de cetatenii tarii. Este de neimaginat sa traiesti prin ce trec oamenii din Ucraina.

Deoarece tweet-ul a adunat multa atentie de cand a fost postat, oameni din toate colturile lumii se revarsa si incearca sa-l consoleze si sa-i trimita mesaje de „Ramai in siguranta” jucatorului ingrozit de CS:GO.

Alti jucatori profesionisti si streameri influenti, precum timthetatman, Subroza, EliGe, ThixNation si multi altii si-au aratat, de asemenea, sprijinul, trimitand rugaciuni si urari de bine lui S1mple. Vedeti mai jos postarea de pe Twitter si reactia oamenilor:

Orasul meu este bombardat r fck n

Пожалуйста, прошу вас, хватит, я так уже не могу, нам всем нужен мир

Continuati sa cititi: MWC Barcelona februarie 2022: Program, ora evenimentului, posibile anunturi, cum sa urmaresti si alte detalii

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *