Ghidul totemului de razboi Horizon Forbidden West: Cum sa gasesti obiectele de colectie God of War

Ghidul totemului de razboi Horizon Forbidden West: Cum sa gasesti obiectele de colectie God of War

Lucrul despre marile jocuri PlayStation de prima parte este ca le place sa se recunoasca intre ele, oferindu-le fanilor niste callback-uri amuzante si oua de Paste pe care sa le vaneze in jocurile lor. Horizon Forbidden West calca pe urmele lui Ghost of Tsushima, care a aruncat un set de armura Horizon Forbidden West pentru a insoti marile oua de Paste PlayStation in expansiunea sa Iki Island. in Horizon, exista cateva obiecte de colectie PlayStation extrem de greu de gasit, in acest caz facand referire la God of War si God of War: Ragnarok de la Sony Santa Monica.

Desi cele trei oua de Paste din God of War se numesc War Totems (Totemuri de razboi) si, desi sunt urmarite in fila Collectibles (Colectionabile) din meniul Notebook (Caietul de notite), ele nu sunt marcate de nicio misiune in joc. Singura modalitate de a le gasi este sa va plimbati prin anumite zone ale hartii, unde s-ar putea sa incepeti sa observati indicii care sa sugereze existenta lor. De asemenea, pot fi greu de prins, deoarece sunt de obicei inconjurate de masini care vor da o lupta inainte de a te lasa sa le revendici Totemurile de razboi din apropiere. Iata unde va trebui sa te duci pentru a gasi toate cele trei War Totems, ce poti face pentru a le gasi si cu ce te-ai putea confrunta cand ajungi acolo.

Locatiile colectionabile ale totemului de razboi din Horizon Forbidden West

Totemurile Fratiei

Totemurile Fratiei sunt imagini ale fierarilor pitici, Brok si Sindri.

Poti gasi primul dintre cele trei seturi de totemuri God of War jos, la marginea hartii, la sud de Plainsong, langa coordonatele pe care le folosesti pentru a-l urmari pe Sylens in povestea principala. Cand ajungi in aceasta zona, vei gasi aici un lac mare, plin de masini grele, asa ca ar putea fi o locatie in care sa te intorci dupa ce ai mai crescut in nivel.

Insula mica din acest lac este locul unde veti gasi Totemurile Fratiei; cautati un Widemaw mort pe plaja de la nord de ea.

in lac, pe masura ce te apropii, vei vedea o mica insula care este si un cuib de Glinthawk, ceea ce este un bun indiciu ca te afli in zona potrivita. Cautati pe plaja un Widemaw mort cu un ciocan care ii iese din fata. Aloy va vorbi despre ciocan si il puteti examina pentru mai multe informatii, iar asta va va conduce spre mica insula.

Totemurile sunt cuibarite in interiorul unui afloriment stancos, dar locul lor are un aer ciudat de tehnologic.

Totemul razboiului

Mergeti in muntii inzapeziti pentru a gasi totemul modelat dupa chipul lui Kratos.

Cel de-al doilea totem necesita sa escaladezi un munte, asa ca ar fi bine sa te duci dupa el mai tarziu in joc, cand optiunile tale de traversare vor fi imbunatatite. Cautati un loc la sud-vest de The Bulwark, unde un rau inghetat de munte isi croieste drum in josul pantei pentru a crea o cascada. Totusi, locul este de fapt un sit Sunwing, iar acestia nu vor fi prea incantati de sosirea ta.

Cautati cascada pe partea vestica a muntilor, unde veti gasi The Bulwark. Vaneaza o cabana inzapezita pentru a gasi Totemul Razboiului.

Va trebui sa mergi cam pana la jumatatea cascadei pentru a gasi locul pe care il cauti – o recreare a cabanei lui Kratos din God of War 2018. Este un pic cam greu de observat la inceput, deoarece este acoperita de zapada si este cuibarita pe o stanca. Cautati-o pe partea de nord a raului si pregatiti-va sa va luptati cu cateva Sunwings cand ajungeti.

Cautati o cabana de lemn langa rau si o surplomba pe partea stanga.

Dupa ce ai eliminat Aripile Soarelui, indreapta-te spre cabana, pe care o vei recunoaste ca fiind foarte asemanatoare cu cea in care locuiesc Kratos si Atreus la inceputul lui God of War. Nu puteti intra inauntru, dar nu e nevoie sa o faceti daca vreti sa puneti mana pe totem. Mergeti spre partea stanga a cabanei si verificati sub acoperisul atarnat de acolo; totemul lui Kratos este intins in zapada.

Totemul Razboiului se afla langa cabana, in stanga, pe jumatate ingropat in zapada.

Totemul tineretii

Totemul modelat sa arate ca Atreus aproape de marginea cea mai vestica a hartii Orizontul Interzis Vest.

Ultimul totem este probabil cel mai greu de gasit, deoarece se ascunde la vedere, dar aparent fara nimic care sa te ghideze spre el. Va trebui sa mergi mult spre vest, in apropiere de Legacy’s Landfall si de ruinele din San Francisco. Vreti parcul aflat la sud de ruinele podului Golden Gate, care este, de asemenea, un sit Stormbird, asa ca tineti cont de asta.

Cautati autobuze scolare ruginite pe drumul de langa Podul Golden Gate pentru a gasi Totemul Tineretului.

Cand ajungeti la locul de langa Podul Golden Gate, cautati un drum in bucla si cateva autobuze scolare ruginite nu departe. Daca stati departe de marginea nordica a zonei, ar trebui sa reusiti sa impiedicati Stormbird care traieste aici sa va atace. Autobuzul pe care il cautati este unul care este blocat sub o ruina distrusa a unui pod, care are un punct de prindere pe el care va va trage in sus pe el. Cand esti acolo, intoarce-te cu fata spre nord, spre pod si cauta totemul de pe balustrada; este foarte usor de ratat.

Totemul Tineretului se afla chiar de-a lungul caii marcate pe harta, deasupra unui pod distrus care trece peste un drum vechi.

Gasirea tuturor celor trei Totemuri ale razboiului deblocheaza recompensa generala: un nou model de vopsea faciala numit Semnul razboiului. Dupa cum te-ai putea astepta, acesta imita aspectul lui Kratos. il puteti cumpara de la un pictor de fete din una dintre asezari, cum ar fi Scalding Spear.

Gasirea tuturor celor trei Totemuri de Razboi va ofera sansa de a-i da lui Aloy un pic de aspect Ghost of Sparta.

Pentru mai multe informatii despre uriasa continuare a jocului Sony, nu ratati sfaturile noastre pentru incepatori, precum si o privire asupra celor mai bune abilitati pe care sa le dobandesti devreme, un ghid complet al monturilor pe care le poti debloca in joc, o lista cu toate locatiile Cauldron si o trecere in revista a armelor legendare si a ceea ce pare a fi cea mai buna armura a jocului. De asemenea, puteti citi recenzia noastra despre Horizon Forbidden West.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *