Ghidul jucatorilor din EarthBound a devenit disponibil online - Destructoid

Ghidul jucatorilor din EarthBound a devenit disponibil online – Destructoid

Cateva indicii utile si pagini colorate va asteapta

Atat cu EarthBound si EarthBound Beginnings in biblioteca Nintendo Switch Online, abonatii ar putea sa se apuce de RPG-uri clasice in acest weekend. Iar daca esti unul dintre ei, poate ca ai vrea sa iei in primire EarthBound ghidul jucatorului inainte de a o face, direct de la Nintendo.

Nintendo a pus la dispozitie ghidul complet de EarthBound complet pe site-ul lor, pe care il puteti consulta si descarca gratuit. Jucatorii l-au gasit cu un cod QR in aplicatie, iar acesta este disponibil si la acest link, aici.

Earthbound Player’s Guide PDF este gratuit prin intermediul Nintendo. https://t.co/ZcjLGxlX94 pic.twitter.com/tqktW5RbRm

Ghidul jucatorului nu este doar un manual pentru EarthBound, dar un ghid destul de cuprinzator pentru intregul joc. Cu o lungime de 135 de pagini, acesta urmareste intreaga aventura de la Onett si pana la batalia finala. Exista, de asemenea, ghiduri si grafice pentru arme, mancare, condimente, Psi si multe altele. Practic, este un ghid la indemana pentru tot ce inseamna EarthBound, disponibil in format PDF.

Chiar daca nu jucati in prezent RPG-ul clasic, ghidul este suficient de interesant ca un tom de cunostinte despre joc. Are mult stil si farmec, potrivit jocului prin care ii conduce pe jucatori. Exista mici paranteze amuzante, cum ar fi sectiunile Onett Times, si mici note despre diferite parti ale ghidului. Exista o atractie in el, o amintire a unei perioade in care ghidurile mari pentru RPG-uri profunde erau mai frecvente. Aproape ca imi vine sa tiparesc acest ghid, sa il gauresc si sa il lipesc intr-un liant.

EarthBound are abonatii Nintendo Switch Online entuziasmati pentru un motiv, pana la urma. RPG-ul neobisnuit despre patru copii care infrunta lumea si fac drumetii printr-o calatorie comica si plina de puteri psihice s-a remarcat de-a lungul anilor. Acum, ca este pe Switch, exista inca o modalitate usoara de a-l juca. in plus, orice lucru care ar putea stimula cererea pentru un Mother 3 este un lucru bun.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *