Ghidul de final al jocului Lost Ark: Ce sa faci dupa ce ai atins nivelul 50

Ghidul de final al jocului Lost Ark: Ce sa faci dupa ce ai atins nivelul 50

Lost Ark este plin pana la refuz de misiuni de indeplinit, de prada de obtinut si de obiecte de colectie de gasit. Acest lucru este cu atat mai adevarat atunci cand va scufundati in jocul final, care, in mod real, in stilul MMORPG, este locul unde are loc o mare parte din experienta Lost Ark. Exista atat de multe lucruri diferite dupa atingerea nivelului 50 si deblocarea continutului endgame pe care ai putea sa le faci, incat poate fi dificil sa analizezi ce ar trebui sa faci.

Din fericire, este mai usor decat ar putea parea la prima vedere. Desi exista o cantitate ametitoare de continut in care te poti pierde, din start trebuie sa te concentrezi doar pe o mica mana de activitati pentru a te pune in miscare in experienta ta de final de joc. Iata ce ar trebui sa prioritizezi la scurt timp dupa ce atingi nivelul 50 in Lost Ark.

Continuati misiunea principala

Continuati misiunea principala a povestii prin Shushire pentru un set complet de echipament de final de joc.

Veti atinge nivelul 50 cu mult inainte ca povestea principala a jocului sa se opreasca, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa renuntati la finalizarea misiunii principale (desemnata prin pictograma cu glob albastru). Principalul punct la care veti dori sa ajungeti este Castelul Vern. in acest punct, odata ce ai ajuns la nivelul 50, vei putea incepe sa deblochezi activitatile de final de joc, cum ar fi Chaos Dungeons, precum si sistemul de perfectionare a echipamentului. Cu toate acestea, probabil ca veti dori sa mergeti mai departe si sa finalizati toata povestea din North Vern si apoi sa treceti la regiunea Shushire, care va fi accesibila odata ce deblocati nava Icebreaker. Oricum, va trebui sa finalizati misiunile principale din Shushire pentru a avea acces la niveluri mai inalte de continut, iar finalizarea misiunii principale va va oferi un set complet de echipamente de final de joc de nivel 302 obiecte care pot fi imbunatatite.

Deblocati abilitatea de trezire a primei clase

La un moment dat, dupa ce atingeti nivelul 50, veti dori sa va teleportati la Trixion pentru a vorbi cu Beatrice si sa acceptati o misiune pentru a debloca prima abilitate de trezire, precum si abilitatea normala finala a clasei dvs. Quest-ul Awakening al fiecarei clase este usor diferit, dar considerati acest lant de quest-uri ca fiind absolut esential pentru a debloca intregul potential al clasei dvs. Faceti acest lucru cat mai curand decat mai tarziu. in cele din urma, odata ce ati progresat mai mult nivelul de obiecte al personajului dvs. veti putea debloca o a doua abilitate Awakening calatorind in regiunea Rohendel.

Fa-ti Dailies (Chaos Dungeons, Guardian Raids, Una’s Tasks)

Daca sunteti un fan al jocului Monster Hunter, Guardian Raids va fi pe placul vostru.

Odata ce ati terminat misiunea principala din Shushire si ati deblocat abilitatea Awakening, incepe adevaratul sfarsit de joc din Lost Ark. Vei dori sa iti imbunatatesti din ce in ce mai mult echipamentul de nivel de obiect 302 pentru a avea acces la noul continut, iar pentru a face asta, vei avea nevoie de o multime de materiale de imbunatatire. Mai exact, vei avea nevoie de Harmony Shards, Harmony Leapstones, Guardian Stone Fragments si Destruction Stone Fragments. Pentru a le obtine, va trebui sa faceti activitati de final de joc, cum ar fi Chaos Dungeons, Guardian Raids si Una’s Tasks. Consultati acest ghid de echipare si upgrade pentru jocul final pentru o defalcare mai detaliata.

Capcana este ca aceste sarcini pot fi facute doar de atatea ori pe zi/saptamana. Temnitele haosului sunt intalniri de final de joc in care va trebui sa invingeti valuri de inamici intr-un anumit interval de timp. Le puteti face de doua ori pe zi. Urmeaza Guardian Raids, care sunt lupte asemanatoare cu Monster Hunter impotriva unor bestii magice gigantice. si acestea pot fi facute de doua ori pe zi. A treia activitate principala pe care veti dori sa incercati sa o finalizati in fiecare zi sunt sarcinile lui Una, care sunt misiuni scurte in jurul lumii care acorda diverse recompense. Puteti face trei Una’s Tasks zilnice pe zi, precum si trei Una’s Tasks saptamanale pe saptamana. Acestea nu dureaza deosebit de mult timp, dar va trebui sa va asigurati ca selectati sarcini de indeplinit care sa va recompenseze cu materialele de upgrade mentionate mai sus pentru a va progresa personajul.

Completati temnitele abisale (odata ce le deblocati)

Urmatorul pas in calatoria ta de final de joc va fi sa deblochezi temnitele abisale, care devin disponibile odata ce ai progresat in povestea principala dincolo de North Vern si ai atins si nivelul 340 de obiecte. Acestea sunt versiuni mai dificile ale temnitelor pe care le-ai completat ca parte a povestii principale a jocului si, desi pot fi o provocare, ofera si recompense mari. Fiecare temnita abisala la care ai acces poate fi completata o data pe saptamana. Veti obtine si mai multe materiale de imbunatatire din acestea, precum si o moneda care poate fi folosita pentru a cumpara un set de echipament de calitate superioara pentru endgame.

Explorati insulele

Insulele sunt o modalitate excelenta de a castiga resurse in afara activitatilor zilnice din endgame.

Daca v-ati indeplinit toate sarcinile zilnice si saptamanale si va intrebati ce sa faceti in continuare, insulele sunt raspunsul. Diferite insule din jurul lumii din Arkesia va vor rasplati cu diferite materiale, iar multe dintre ele va vor rasplati cu aceleasi materiale de imbunatatire castigate prin activitati endgame precum Guardian Raids si Chaos Dungeons. Majoritatea insulelor sunt intotdeauna accesibile, dar ocazional exista evenimente insulare cu durata limitata care merita, de asemenea, sa fie facute.

Pastrati pana pe raportul dvs.

Desi nu este ceva absolut esential, ar trebui sa faci zilnic progrese in ceea ce priveste nivelul de raport cu un NPC ales de tine. Ce este raportul? Este, in esenta, un indicator de prietenie pe care anumiti NPC-uri il poseda si care poate fi completat prin acordarea de cadouri, redarea de muzica sau efectuarea anumitor emote. Atingerea anumitor praguri de Rapport cu NPC-uri va va acorda diverse recompense, inclusiv obiecte ravnite precum aur, carti, cosmetice si multe altele. Nu primiti decat un numar limitat de actiuni Rapport pe zi, asa ca este mai bine sa nu le lasati sa se iroseasca. Acestea fiind spuse, nu toate NPC-urile sunt create la fel cand vine vorba de Rapport. Veti dori sa va concentrati atentia la inceput asupra NPC-urilor care acorda aur, o moneda importanta pentru finalul jocului, precum si Giant’s Hearts, care pot fi schimbate pentru potiuni de puncte de abilitate.

Ridicati nivelul Fortaretei dvs.

Partea de constructie a bazei din Lost Ark s-ar putea sa nu fie cel mai interesant aspect al jocului, dar este totusi o parte esentiala a experientei de final de joc. De la Stronghold puteti mestesugi potiuni de sfarsit de joc, mancare si avantaje la nivelul intregului cont si va trebui sa continuati sa cercetati diverse retete si imbunatatiri pentru a va ridica nivelul Stronghold-ului. Un Stronghold de nivel mai ridicat deblocheaza, la randul sau, si mai multe retete si imbunatatiri de invatat. Stronghold-ul poate deveni uneori un pic un chiuveta de resurse, dar asigurandu-va ca aveti o rezerva constanta de consumabile precum potiuni si bombe este cheia pentru a supravietui unora dintre cele mai dificile continuturi de final de joc din Lost Ark.

Daca aventura ta in Lost Ark este abia la inceput, nu uita sa verifici aceste sfaturi pentru incepatori pentru a incepe calatoria cu dreptul, precum si cum sa obtii doua cresteri gratuite de caractere Powerpass si sfaturi despre ce clasa sa alegi.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *