Ghicitoarea comunitatii Fortnite anunta adaugarea de personaje Uncharted

Ghicitoarea comunitatii Fortnite anunta adaugarea de personaje Uncharted

Epic Games a anuntat ca franciza PlayStation Uncharted va ajunge in Fortnite prin intermediul unei ghicitori a comunitatii.

Atat in asemanarea lor din jocul video, cat si din film, personajele Nathan Drake si Chloe Frazer vor ajunge in Fortnite pe 17 februarie. Dupa cum a relatat IGN, acest lucru a fost descoperit in timp ce Epic Games a prezentat o parola cu 14 caractere pe care comunitatea trebuie sa o rezolve.

Utilizatorul Twitter Squatingdog a postat ca codul este „sicparvismagna”, o fraza puternic asociata cu Uncharted si cu Sir Francis Drake, cuvant real.

Introducerea parolei la acest link deschide un trailer nelistat care prezinta colaborarea, pe care il puteti gasi si aici. Ambele versiuni ale personajelor pot fi schimbate intre ele prin intermediul Locker-ului.

Piei nu sunt singurele lucruri disponibile in acest pachet, deoarece toporul Second Hand Saber Pickaxe, toporul Parashurama Axe Pickaxe si Update Journal Emote vor fi, de asemenea, disponibile in Fortnite.

CEO-ul Epic Games, Tim Sweeney, a confirmat recent ca Fortnite nu va ajunge pe Steam Deck din cauza software-ului anti-cheat al jocului. Cand a fost intrebat daca Fortnite va fi actualizat pentru a face Proton (sistemul care permite Steam Deck sa ruleze jocuri bazate pe Windows pe Linux) compatibil cu software-ul anti-cheat de pe Linux, Sweeney a spus: „Nu este o problema:

„Fortnite nu, dar exista un mare efort in curs de desfasurare pentru a maximiza compatibilitatea Easy Anti-Cheat cu Steam Deck”. Adaugand ca Epic nu are „incredere ca am putea combate trisarea la scara larga in cadrul unei game largi de configuratii de kernel, inclusiv cele personalizate”.

in batalia actuala dintre Epic si Apple, Epic Games a fost sustinuta de majoritatea statelor americane in ceea ce priveste practicile magazinului online Apple App Store.

in alta ordine de idei, producatorul jocului exclusiv japonez Mother 3 doreste ca jocul sa fie in sfarsit localizat si sa ajunga in Occident. Kameoka a comentat dupa recentul Nintendo Direct, unde a fost anuntat ca EarthBound si EarthBound Beginnings (cum este cunoscuta seria Mother in Occident) vor ajunge pe Nintendo Switch Online.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *