Genshin Impacts v2.6 Leak dezvaluie detalii despre Scaramouche

Genshin Impacts v2.6 Leak dezvaluie detalii despre Scaramouche

in acest moment, ne aflam in mijlocul actualizarii v2.5 a Genshin Impact si jucatorii de pretutindeni se bucura de Yae Miko si de noile misiuni de poveste. Cu toate acestea, toata lumea asteapta deja cu nerabdare v2.6, gandindu-se la ce sa se astepte, calculand cate primogeme va trebui sa salvam pentru sosirea lui Kamisato Ayato si o posibila reluare Ayaka/Kazuha.

Multumita muncii asidue a leakers, au iesit la iveala mai multe informatii despre ce ne putem astepta de la v2.6: Ayato, The Chasm, un festival Irodori cu sediul in Inazuma, speculatii cu privire la bannere si arme. Dar o informatie a iesit in evidenta: reaparitia lui Scaramouche.

Fanii au asteptat cu nerabdare sosirea lui Scaramouche, dar se pare ca va trebui sa asteptam mai mult decat de obicei. Potrivit unei noi scurgeri de informatii postate de credibilul Genshin leaker Lumie, avem cateva informatii despre ceea ce am putea astepta in urmatoarea actualizare:

Scaramouche nu va avea o prezenta fizica in 2.6

Potrivit acestei scurgeri de informatii, Scaramouche ar putea sa nu fie vazut in persoana in timpul povestii sau al noilor evenimente pentru v2.6, dar in joc ar putea iesi la suprafata indicii si informatii despre planurile sau povestea sa din spate.

Citeste si: „Scaramouche nu este un joc de noroc: Genshin Impact v2.6 Beta Leak: The Chasm, Elementul Dendro, personaje noi, posibile reluari si multe altele

Jucatorii au asistat la noi dezvaluiri in jurul lui Scaramouche, ceea ce i-a facut pe multi sa creada ca ne-am putea apropia de un Scaramouche jucabil. Mai multe scurgeri neconfirmate au aparut sustinand ca Scaramouche ar putea fi primul barbat Catalizator pe care il vom vedea in Genshin Impact, precum si ca ar avea o viziune Electro. Aceste zvonuri nu au fost inca confirmate si nici personajul nu a intrat inca in Beta.

Toata agitatia in jurul lui Scaramouche a inceput de fapt ceva mai devreme, in timpul evenimentului Unreconciled Stars. Prima sa aparitie i-a surprins pe jucatori si multi au fost incantati sa exploreze povestea din spate a acestui nou potential antagonist.

in misiunea Omniprezenta asupra muritorilor, jucatorii il intalnesc din nou pe Scaramouche in Fabrica de iluzii si continua sa dezvaluie cum ca nu el a fost responsabil pentru Iluzii, inainte de a-l ataca pe Calator, care se prabuseste si este salvat mai tarziu de Yae Miko. in timpul acestei intalniri, Yae face o intelegere cu Scaramouche si ii da Gnoza lui Ei, in schimbul vietii Calatorului.

in v2.2, am vazut ca acesta a sfarsit prin a pastra Gnoza lui Raiden Ei dupa ce a luat-o de la Yae, ceea ce a starnit o serie de noi teorii. Faptul ca a pastrat-o pentru el insusi l-a transformat intr-un antagonist in ochii lui Fatui, iar Childe a fost trimis in cele din urma la Inazuma pentru a-i da de urma.

in timp ce o aparitie fizica poate fi exclusa, s-ar putea sa primim totusi referinte despre personajul foarte asteptat in curand, fie in urmatoarea actualizare, fie in cea care urmeaza.

Citeste si: „Nu mai este nevoie de un nou joc: PS5 Restock India 22 februarie: Precomanda in direct pe Amazon, Flipkart, Reliance Digital

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *