Genshin Impact v2.6 Scurgerile de caractere dezvaluie un nou utilizator 5 * Hydro Yelan

Genshin Impact v2.6 Scurgerile de caractere dezvaluie un nou utilizator 5 * Hydro Yelan

Testul beta pentru Genshin Impact v2.6 este in prezent in curs de desfasurare si a inceput sa fie datamined, oferind informatii bazei de jucatori si o multime de scurgeri de informatii sunt aparute online recent. Dupa cum putem vedea din acoperirile anterioare, presupusele scurgeri de caractere pentru urmatoarea actualizare a lui Genshin Impact sunt in plina forta. Una dintre scurgeri se invarte in jurul lui Yelan, un nou personaj despre care se zvoneste ca va fi probabil jucabila in v2.6 sau v2.7.

in timp ce nu au fost dezvaluite prea multe, HoYoverse a determinat jucatorii sa creada ca vom vedea Kamisato Ayato capete de afis in v2.6, alaturi de dezvaluirea unei noi regiuni: The Chasm. Scurgerile de caractere sunt intotdeauna incitante, deoarece fanii pot avea o privire timpurie asupra personajelor care ar putea fi disponibile in curand. Scurgerile de informatii sunt de obicei destul de precise, dar intotdeauna se pot schimba in apropierea lansarilor preconizate.

Yelan, o pelerina care arata bine pic.twitter.com/hBKckJTvuW

Yelan pare a fi un personaj 5* Hydro Bow. Ea va fi al doilea personaj de acest fel care va fi lansat. Primul si singurul personaj care a manuit o Hydro Vision si un arc, Tartaglia, a fost lansat pe 11 noiembrie 2020, asa ca un nou utilizator de cinci stele Hydro Bow este o surpriza binevenita.

Citeste si: „O noua versiune a jocului de joc de la Batranul Batran”: Kamisato Ayato de la Genshin Impact: O defalcare a noilor scurgeri de informatii

Unele capturi de ecran au fost scurgeri de informatii care o prezinta pe Yelan cu un arc care este, de asemenea, nou si probabil proiectat pentru Kit-ul ei in mod special. Noile personaje 5* au de obicei o arma tematica care se lanseaza pe bannerul „Epitome Invocation” alaturi de bannerele lor de caractere. Este de asteptat sa fie la fel si pentru noua arma.

Leakerii au sugerat, de asemenea, ca Yelan nu va putea fi jucat pana la Genshin Impact 2.7, ceea ce ne face sa credem ca Ayato va fi singurul personaj nou lansat pentru actualizarea v2.6. Cu toate acestea, se presupune ca datele pentru Yelan sunt prezente in versiunea beta v2.6, acest lucru ar putea indica spre aparitia ei in joc intr-o anumita capacitate – chiar daca este doar ca o intalnire NPC pentru moment. Poate ca Yelan isi va face aparitia alaturi de povestea din The Chasm.

Fanii au facut comparatii vizuale intre Yelan si personajul 4* Liyue, Xingqiu, sustinand ca exista multe asemanari. Poate ca sunt inruditi si am putea avea parte de interactiuni mai dragute intre cei doi, asemanatoare cu ceea ce au vazut jucatorii in timpul Ritualului Lanternei intre personajele Liyue Chongyun si Shenhe.

BaIEtI, DACa YELAN ESTE O RUDa A LUI XINGQIU, DECI EA sI SHENHE SUNT PRIETENE BUNE? SAU sI MAI BINE SUNT PRIETENII CARE SUNT GaTURILE CELORlALtI pic.twitter.com/t1BgWISpTJ

[genshin leaks]

yelan arata de parca ar putea fi matusa lui xingqiu…. ea si shenhe sunt dusmani declarati „nepotul meu e indragostit de nepotul tau” pic.twitter.com/MXjX9gArdi

Citeste si: „Nu mai este nevoie de o femeie pentru a fi o femeie: Genshin Impact Leaks dezvaluie mai multe informatii despre noul sef Ruin Serpent

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *