Genshin Impact v2.6 Leak dezvaluie detalii despre Festivalul Irodori

Genshin Impact v2.6 Leak dezvaluie detalii despre Festivalul Irodori

Mai multe scurgeri au aparut online, in urma lansarii Patch v2.5 in Genshin Impact. Recent, beta leakeri au facut mai multa lumina asupra a ceea ce ne putem astepta in v2.6. Circula zvonuri ca noua personaje bine-cunoscute isi vor face aparitia in cadrul Festivalului Irodori, iar jucatorii vor putea probabil sa castige un personaj gratuit de patru stele ca recompensa pentru participare.

Potrivit informatiilor de la un leaker credibil, Project Celestia, Festivalul Irodori va avea urmatoarele personaje: Irodori Festival: Albedo, Kaedehara Kazuha, Kamisato Ayaka, Kamisato Ayato, Klee, Kujou Sara, Venti, Xingqiu si Yae Miko. Daca scurgerile de informatii se dovedesc a fi corecte, Festivalul Irodori va fi evenimentul principal al Patch v2.6, iar jucatorii se pot astepta la mai mult lore.

[2.6 BETA] Festivalul Irodori

Evenimentul principal al versiunii 2.6, Irodori Festival ii are ca protagonisti pe Albedo, Kaedehara Kazuha, Kamisato Ayaka, Kamisato Ayato, Klee, Kujou Sara, Venti, Xingqiu, Yae Miko.

Xingqiu este personajul recompensa pentru eveniment.

Aparitia personajelor Mondstadt Venti, Albedo si Klee, precum si a personajului Liyue Xingqiu reprezinta o surpriza de proportii. Desi in afara contextului, Xingqiu este de fapt un autor popular in Inazuma, iar romanele sale, seria A Legend of Sword, au fost ilustrate de nimeni altul decat Albedo insusi. Poate ca acest nou festival este de natura literara si au fost invitati sa participe de catre Yae Miko, editorul responsabil al editurii Yae.

Citeste si: „A fost un eveniment de mare succes”: Scurgerea v2.6 a lui Genshin Impact dezvaluie detalii despre Scaramouche

inca nu s-a inteles pe deplin de ce este implicat Venti, poate ca a venit in calitate de Bard. S-ar putea sa vedem inca interactiuni intre Arhon Anemo, Raiden Ei si Yae Miko.

Aceasta aliniere poate servi ca un indiciu pentru viitoarele personaje care ar putea aparea intr-un banner de reluare. Albedo a fost disponibil recent in timpul patch-ului v2.3, iar bannerul lui Yae Miko este in curs de desfasurare. Exista doua personaje Anemo implicate in prezent in Festivalul Irodori, acestia sunt cei doi concurenti cei mai probabili pe care ii vom vedea avand reluari dupa lansarea bannerului Kamisato Ayato, Venti nu a mai fost vazut de la v1.4, acum aproape un an, iar Kazuha nu a mai fost vazut de la debutul sau in actualizarea v1.6.

Fiecare actualizare majora prezinta o serie de evenimente cu durata limitata la care jucatorii pot participa, obtinand in acelasi timp diverse recompense, cum ar fi Talent si Ascension Materials, Primogeme si Mora. Aceste evenimente speciale implica deseori personaje importante pe care le intalnim in timpul misiunilor din povestea principala. Evenimentele principale, precum Festivalul Irodori si Festivalul Lantern Rite, ofera jucatorilor posibilitatea de a castiga un personaj gratuit de patru stele, de obicei printr-un sistem monetar special si limitat. Conform tweet-ului de la Project Celestia, Xingqiu va deveni probabil premiul in timpul Festivalului Irodori.

Celalalt eveniment major la care trebuie sa ne asteptam in v2.6 este dezvaluirea The Chasm, o noua regiune alaturi de Liyue. Aceasta va fi probabil disponibila in a doua jumatate a patch-ului.

Cititi si: „O noua versiune a jocului de la Raita: Genshin Impact v2.6 Beta Leak: The Chasm, Elementul Dendro, personaje noi, posibile reluari si multe altele

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *